lukasz Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Jakich progsów uzywacie do ssania mp3 z netu :?: Bo kazaa juz mnie bardzo wkur..... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 1. Kazaa 2. Bullet Proof FTP :wink: 3. Internet Explorer 6.0 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Kazaa Dc++ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Kazaa Grokster www.grokster.com DC++ choc ostatnio cos mi nie chce chodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 do muzyki kazaa, najwiecej mozna znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Kazaa!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 polceam pakiet kazaa lite 2.0.2., speed up, auto search more speed up i auto search dodają takiego kopa!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ja nie lubie kazaa, niby milion osób online a g... znajduje :o SSam przez dc++ bo tam jak znajdziesz goscia z określoną mptrójką to masz prawie pewność ze ma takich więcej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 do muzyki najlepszy jest winMX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Imesh jest spoko, ma mniej spyware'ow niz kazza, lepiej wyglada i kozysta z tych samych zasobów co kazza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Cytat Imesh jest spoko, ma mniej spyware'ow niz kazza, lepiej wyglada i kozysta z tych samych zasobów co kazza.Mniej?? No nie wiem ale na pewno więcej niż Kazaa Litle a tej tu chyba wszyscy używają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Kazaa Lite!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 mp3 to tylko : Kazaa Dc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=GraSky= Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Cytat mp3 to tylko : Kazaa Dc Zgadzam sie ale ja juz sobie Kazze odpuscilem ze wzgledu na strzaszna ilosc fake-ow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 nie to co kiedys audiogalaxy .. ale kaza mysle najwiecej mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Cytat nie to co kiedys audiogalaxy .. ale kaza mysle najwiecej mp3 ehhe polacy chcieli zrobic cos w stylu audiogalaXy ale im nie wyszlo bo nikt nie siedzi na tym ;P MediaSeek.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Cytat Cytat mp3 to tylko : Kazaa Dc Zgadzam sie ale ja juz sobie Kazze odpuscilem ze wzgledu na strzaszna ilosc fake-ow.Przecież muzę i filmy można sprawdzić zawczasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Cytat Cytat Cytat mp3 to tylko : Kazaa Dc Zgadzam sie ale ja juz sobie Kazze odpuscilem ze wzgledu na strzaszna ilosc fake-ow.Przecież muzę i filmy można sprawdzić zawczasu.muze tak ale filmy to tylko .mpg chyba ze sie ma odpowiedni progs do tego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Kazaa lite roolz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 imesh rulezz !! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 KAZA TO GOWNO!!!!!!!! NAJLEPSZY DO MP3 JEST SOUL SEEK JA WLASNIE SSAM SOBIE MP3 a w nim bardzo mi sie podoba ograniczenie transferu poniewaz mam z kumplem SDI i jak on zacznie grac to mu laguje jak <span style="color:red;">[ciach!]</span>jjjjj wiec ustawiam 5k i jazda. A co do kaazy to ona jest przydatna do filmow i gierek a do mp3 sie zupełnie nie nadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Cytat Cytat Cytat Cytat mp3 to tylko : Kazaa Dc Zgadzam sie ale ja juz sobie Kazze odpuscilem ze wzgledu na strzaszna ilosc fake-ow.Przecież muzę i filmy można sprawdzić zawczasu.muze tak ale filmy to tylko .mpg chyba ze sie ma odpowiedni progs do tego..K Litlle jest AVIPreview i tym można sprawdzać wszystkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Cytat A co do kaazy to ona jest przydatna... gierek a do mp3 sie zupełnie nie nadajeDo gierek to Kazaa nie bardzo sie nadaje. Najczesciej pod nazwa pliku kryje sie jakis badziew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Cytat Cytat A co do kaazy to ona jest przydatna... gierek a do mp3 sie zupełnie nie nadaje Do gierek to Kazaa nie bardzo sie nadaje. Najczesciej pod nazwa pliku kryje sie jakis badziew.I tu się zgadzam całkowicie, już czwarty raz ściągam NBA Live 2003 i ciągle feaki :evil: :evil: :evil: ciekawe co teraz bedze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Cytat Cytat Cytat A co do kaazy to ona jest przydatna... gierek a do mp3 sie zupełnie nie nadaje Do gierek to Kazaa nie bardzo sie nadaje. Najczesciej pod nazwa pliku kryje sie jakis badziew.I tu się zgadzam całkowicie, już czwarty raz ściągam NBA Live 2003 i ciągle feaki :evil: :evil: :evil: ciekawe co teraz bedze.Pewnie Car Tycoon z 95 roku lub cos podobnego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 to co sie przejechalem kilka razy na kazie to.... ale zdarza sie ze ten co niby oszukuje napisze mesga, ze to nie to co mysle ze sciagam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 trzeba umiec sciagac .najlepiej sciagac iso lub bin jesli chodzi o gry bo sie wie ze to nie fake .jak sciagniesz iso lub bin gry no na miliard procent to nie bedzie fake.ja teraz simcity 4 sciagnołem bin'a i jest cool gram sobie całe dnie .ja jak sciagam to patrz na rozmiar im wiekszy tym lepszy ale czasami zdarzaja sie wpadki raz na 15 sciagnietych gier . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ja tam dalej uzywam kazaa z tymi wszystkimi dodatkami (movie finder, protector,diet kazaa itp..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Cytat Cytat Cytat Cytat A co do kaazy to ona jest przydatna... gierek a do mp3 sie zupełnie nie nadaje Do gierek to Kazaa nie bardzo sie nadaje. Najczesciej pod nazwa pliku kryje sie jakis badziew.I tu się zgadzam całkowicie, już czwarty raz ściągam NBA Live 2003 i ciągle feaki :evil: :evil: :evil: ciekawe co teraz bedze.Pewnie Car Tycoon z 95 roku lub cos podobnego :DMam :D za czwartym razem udało się i jest NBA2k3 :D ale jeszcze nie sprawdzałem czy działa. Poprzednie to GT Racing, Age of Empires i NHL 2k2 :evil: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ja wyłącznie z DC, ale przez linuxowego klienta DCGui posiada searcha takiego ze przelatuje wszystkie huby z listy którą ściągnie, i ssnie jeden plik od wielu osób naraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...