Skocz do zawartości
lukasz

Ssanie mp3

Rekomendowane odpowiedzi

ja nie lubie kazaa, niby milion osób online a g... znajduje :o

SSam przez dc++ bo tam jak znajdziesz goscia z określoną mptrójką to masz prawie pewność ze ma takich więcej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

mp3 to tylko :

Kazaa

Dc

Zgadzam sie ale ja juz sobie Kazze odpuscilem ze wzgledu na strzaszna ilosc fake-ow.
Przecież muzę i filmy można sprawdzić zawczasu.
muze tak ale filmy to tylko .mpg chyba ze sie ma odpowiedni progs do tego..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KAZA TO GOWNO!!!!!!!!

NAJLEPSZY DO MP3 JEST SOUL SEEK

JA WLASNIE SSAM SOBIE MP3 a w nim bardzo mi sie podoba ograniczenie transferu poniewaz mam z kumplem SDI i jak on zacznie grac to mu laguje jak <span style="color:red;">[ciach!]</span>jjjjj wiec ustawiam 5k i jazda.

A co do kaazy to ona jest przydatna do filmow i gierek a do mp3 sie zupełnie nie nadaje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat
  Cytat

mp3 to tylko :

Kazaa

Dc

Zgadzam sie ale ja juz sobie Kazze odpuscilem ze wzgledu na strzaszna ilosc fake-ow.
Przecież muzę i filmy można sprawdzić zawczasu.
muze tak ale filmy to tylko .mpg chyba ze sie ma odpowiedni progs do tego..
K Litlle jest AVIPreview i tym można sprawdzać wszystkie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

A co do kaazy to ona jest przydatna... gierek a do mp3 sie zupełnie nie nadaje

Do gierek to Kazaa nie bardzo sie nadaje. Najczesciej pod nazwa pliku kryje sie jakis badziew.
I tu się zgadzam całkowicie, już czwarty raz ściągam NBA Live 2003 i ciągle feaki :evil: :evil: :evil: ciekawe co teraz bedze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

Do gierek to Kazaa nie bardzo sie nadaje. Najczesciej pod nazwa pliku kryje sie jakis badziew.
I tu się zgadzam całkowicie, już czwarty raz ściągam NBA Live 2003 i ciągle feaki :evil: :evil: :evil: ciekawe co teraz bedze.
Pewnie Car Tycoon z 95 roku lub cos podobnego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzeba umiec sciagac .najlepiej sciagac iso lub bin jesli chodzi o gry bo sie wie ze to nie fake .jak sciagniesz iso lub bin gry no na miliard procent to nie bedzie fake.ja teraz simcity 4 sciagnołem bin'a i jest cool gram sobie całe dnie .ja jak sciagam to patrz na rozmiar im wiekszy tym lepszy ale czasami zdarzaja sie wpadki raz na 15 sciagnietych gier .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat
  Cytat

Pewnie Car Tycoon z 95 roku lub cos podobnego :D
Mam :D za czwartym razem udało się i jest NBA2k3 :D ale jeszcze nie sprawdzałem czy działa. Poprzednie to GT Racing, Age of Empires i NHL 2k2 :evil: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi