k2 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 jesli chodzi o mp3 kazaa jest bezkonkurencyjna na ten czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Cudownie śfietnie Ps. po co ten topik??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 a napiscie co jest najlepsze do sciągania filmów ????? Patrzyłem na kazie za np. matrix 2 i pojawiaja sie pliki po 30 mb :(((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 a napiscie co jest najlepsze do sciągania filmów ????? Patrzyłem na kazie za np. matrix 2 i pojawiaja sie pliki po 30 mb :((((Matrix to dopiero w maju wyjdzie wiec sie niespiesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Samuraj o nazwisku KAZAA to starozytny, chinski dowodca wojsk ladowych. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ja uzywam soulseeka i kazzy ale bardzo tesknie za audiogalaxy :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 a powiedzcie do filmów scagania to tylko kazza ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Do filmow to chyba lepsze jest DC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ja uzywam imesha, bo dziala mi szybciej niz kazaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Do filmow to chyba lepsze jest DCDC WHAT ?? co to takiego ??? chyba miałem zaduży zastuj co do programów typu p2p pamietam jak napster byl the best i nic innego człowiekowi nie było potrzebne a teraz :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Yogurcik byles zahibernowany?? ;) Direct Connect, mysle ze jednen z lepszych programow p2p, zreszta sporo bylo juz o tym na forum:) Aha sa 2 wersje Dc lepsza moim zdaniem jest DC++. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Yogurcik byles zahibernowany?? ;) Direct Connect, mysle ze jednen z lepszych programow p2p, zreszta sporo bylo juz o tym na forum:) Aha sa 2 wersje Dc lepsza moim zdaniem jest DC++. Może nie zahibernowany ale brak netu ( tego na stałe bo w domu modem mam ) to uwstecznianie się i poprostu nie jestem na topie z tego typu programami . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
putin Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Ja osobiście używam Imesh moze nie najlepszy ale ma najmniej gów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 wczotraj zainstalowalem dc i ku!@#@!a nie wiem wogole co i jak jakies serwery dzine poprostu wuklem sie i wyj^%$^$!^$@!m szukam czegos prostego tylko do filmow HELP ME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Yogurcik sciagij sobie DC++ tej wersji sie nie instaluje, wejdz w settings, jesli jestes passive zaznacz to, jesli nie jestes to wpisz swoje ip, potem to co udostepniasz, ilosc slotow czyli ile osob bedzie naraz moglo od ciebie ssac, ilosc slotow od ilu ty bedzesz mogl ssac naraz i to wszystko. Wejdz na jakis hub, i ssij :) Na nie wszyscie huby wejdziesz bo maja ograniczenia z share. Na niektorych musisz mniec udostepnione nawet o po 100GB ale sa i takie co juz wpuszczaja przy 5. Wrazie co to pytaj. DC++ mam wiec moge podeslac. Kiedys tez ssalem przez Kaze ale Dc jest szybsze. Przynajmniej w moim przypadku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Yogurcik sciagij sobie DC++ tej wersji sie nie instaluje(...) dziwne bo u mnie sie instaluje dc++ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 He he he to nie wiem jaka ja mam wersje ale moja sie nie instaluje: Rozpakowuje zipa i mam tam .exe i uruchamiam program :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 podeslij mi na maila plis jak mozesz yogurcik@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Dla mnie to KaZaA i DC++ tylko teraz o Qmpla musze kilka nascia oryginalnych :wink: filmów porzyczyc, tak zebybylo ze 35GB dla spokoju aby w miare do wiekszej ilosci hubów dostac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...