Skocz do zawartości
lukasz

Ssanie mp3

Rekomendowane odpowiedzi

Do filmow to chyba lepsze jest DC

DC WHAT ?? co to takiego ??? chyba miałem zaduży zastuj co do programów typu p2p pamietam jak napster byl the best i nic innego człowiekowi nie było potrzebne a teraz :(((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yogurcik byles zahibernowany?? ;)

Direct Connect, mysle ze jednen z lepszych programow p2p, zreszta sporo bylo juz o tym na forum:)

Aha sa 2 wersje Dc lepsza moim zdaniem jest DC++.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yogurcik byles zahibernowany?? ;)

Direct Connect, mysle ze jednen z lepszych programow p2p, zreszta sporo bylo juz o tym na forum:)

Aha sa 2 wersje Dc lepsza moim zdaniem jest DC++.

Może nie zahibernowany ale brak netu ( tego na stałe bo w domu modem mam ) to uwstecznianie się i poprostu nie jestem na topie z tego typu programami .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yogurcik sciagij sobie DC++ tej wersji sie nie instaluje, wejdz w settings, jesli jestes passive zaznacz to, jesli nie jestes to wpisz swoje ip, potem to co udostepniasz, ilosc slotow czyli ile osob bedzie naraz moglo od ciebie ssac, ilosc slotow od ilu ty bedzesz mogl ssac naraz i to wszystko. Wejdz na jakis hub, i ssij :)

Na nie wszyscie huby wejdziesz bo maja ograniczenia z share. Na niektorych musisz mniec udostepnione nawet o po 100GB ale sa i takie co juz wpuszczaja przy 5.

Wrazie co to pytaj. DC++ mam wiec moge podeslac.

Kiedys tez ssalem przez Kaze ale Dc jest szybsze. Przynajmniej w moim przypadku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi