Gość Bio Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Dzisiaj sobie włażę na kompa i chciałem sobie sprawdzić co za ciekawe maile przyszły. Włączam Outlooka i... patrz na screen > http://img469.imageshack.us/img469/6484/blad9gy.jpg komp był prze 3 dni ciągle włączony i przez te 3 dni mogłem sprawdzić pocztę... teraz nie mogę nawet ze skrzynki danej mi od providera... any help? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 lipa panie ! a jak z haslami ? przez www sie loguje ? moze ktos zarabal ci hasla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 to by wyskoczyło okienko o hasło... a nie wyskakuje... tym bardziej, że przez www mogę się zalogować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 to by wyskoczyło okienko o hasło... a nie wyskakuje... tym bardziej, że przez www mogę się zalogować... cos z protokolami sie skopac musialo, albo u providera albo OE odwala cos, ten typ tak ma ;] sprobojmoze jakis inny klijentem, chociaz dla testu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 moze po prostu server o2 zaniemógł.. mi sie nieraz to zdarza na o2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) no ale przez www się loguję... Outlooka raczej nie moge zmienić bo moja mama inego nie chce... (dyby nie to to bm na [brzydkie określenie na linuksa]u siedział...) EDIT: zainstalowałem thunderbirda i dalej nie może się połączyć z żadnym serwerem pop3... Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja też używam Outlooka i czasem nie łączy, wywala podobne błędy :huh: . No cóź, micro$hit :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...