jendor Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Mam laptopa acer 4060 wlmi. Ma taki przycisk do wlaczania bluetooth obok wlacznika wi-fi. Gdy go przyciskam, na ekranie wyswietla mi sie jedynie zielone "No device". Jak korzystac z bluetoothna tym laptopie zeby mozna bylo przesylac dane z motorolą V3?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 pytanie raczej do dzialu o laptokach ;) tak, dzieki niemu mozesz przesylac dane miedzy laptopem i V3 (kazde urzadzenie z BT). jesli wyswietla ci sie "nie ma urzadzenia" tzn ze w motce nie wlaczyles BT i nie ustawiles wykrywania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendor Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) pytanie raczej do dzialu o laptokach ;) tak, dzieki niemu mozesz przesylac dane miedzy laptopem i V3 (kazde urzadzenie z BT). jesli wyswietla ci sie "nie ma urzadzenia" tzn ze w motce nie wlaczyles BT i nie ustawiles wykrywania Wszystko dobrze ale na przyklad jak wlaczam urzadzenia bluetooth w panelu sterowania to mi caly czas jakiejs bledy wyswietla. Moze trzeba jakies stery?? A w oknie sprzet mam pustą pozycje tak jakby nie wykrywalo nadajnika tego w laptopie Edytowane 8 Czerwca 2006 przez jendor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 a jestes pewien ze masz moduł bluetooth wbudowany? bo ja w acerze nieby tez mam. ale jednak go nie ma ! Zobacz na spisie komponentów Twojego laptopa czy widniejej bluetooth albo w Menedżerze urzadzen! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...