RaF Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 szukam programu w ktorym bede mogl zrobic malutka baze danych struktura jest nastepujaca skrot (np PLC) i rozwiniecie (Programmable Logic Controller) i tak ok 300 wpisow chodzi o to ze wpisuje w wyszukiwarce skrot i pokazuje mi sie rozwiniecie wpisy oczywisci przygotował bym na kompie i pozniej przeniosl na telefon (n-gage) macie jakis soft albo pomysl na taki program ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 java + dwie tablice? Wyszukiwanie indeksu pola ze skrótem w jednej tablicy a potem wyświetlanie pola o tym samym indeksie z tablicy z opisem. Można dorobić mechanizm wpisywania danych, edycji i usuwania z poziomu komórki. Ale nie pytaj jak... z javy byłem noga (stołowa do tego), a tu jeszcze na telefon O_o Więcej ludzi by chyba na 'programowaniu' pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 tyle ze mi jest potrzebny gotowy program :/ nie mam czasu zeby go napisac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 poza tym pojawia sie problem, taki ze w komorkach sterta jest bardzo malutka, wiec wczytywanie calej tablicy do pamieci z pliku odpada. Mozna wczytywac po kawaleczku, ale to juz troche smutniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...