a.m.d.l.o.v.e.r Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Witam! Spieszno mi z kupnem notebook'a, a nie mam zielonego pojecia co wybrać. Chciałbym na niego przeznaczyć 4000zł +/- 200zł z preferencja na to drugie :). Nie chce by to był jakiś badziew (maszyna do pisania) bo na tym mi kompeltnie nie zależy. [Najlepiej bez systemu bo już tak owy zakupiłem] Najbardziej zależy mi na: - jak najlepsza/najszybsza karta graficzna [szybka w 3d]. - miło by było gdyby notebook miał FireWire - WLAN [podstawa] - DVD-RW - żeby za duży też nie był i za ciężki. Z GÓRY DZIEKUJE ZA POMOC! pzdr! Edytowane 7 Czerwca 2006 przez a.m.d.l.o.v.e.r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zapraszam jutro do odpowiedniego dzialu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 W tej cenie to chyba HP 8220 bedzie idealny, ma 60GB dysk, 512 RAM i X600 i panoramiczny wyswietlacz i dlugi czas na "bakterii" Jednak poczekaj na opinie osob posiadajacych dany egzemplarz. Osobiscie zastanawiem sie nad kupnem pierwszego notebooka i myslalem o tym modelu. Jednak wole kupic cos do ~2800zl a 2k przeznaczyc na drugi komp stacjonarny dla mojej Lady. W kazdym badz razie w tej cenie za nowke chyba nic lepszego nie dostaniesz za 4k bedzie z 1024 ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...