Davem Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Bardzo pilna sprawa jutro bede w katosach i chcialbym wiedziec gdzie w centrum mozna dostac Scythe Katana.dzieki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 http://proline.pl/shop.php?prodid=SCYTHE+SCKM-2100 ja mam coś takiego na zbyciu jakbyś chciał za 75zł do Katowic mam blisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 4max Godziny otwarcia salonu firmowego 4MAX: ul. Zagrody 22 40-729 KATOWICE od poniedziałku do piątku: 9:00 - 17:00 http://4max.pl/dokument.asp?id=1 katana cu www.google.pl < ten adres nie boli btw. sklep na pewno znalazłem szybciej niż napisałeś posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davem Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Przemek ten sklep znalem ale nie bede zapie***al przez pol katowic.Jakies inne znasz? EDIT: jesli nie znasz innych to jakimi autobusami tam dojade z Pkp??aha i gdzie wysiasc :) Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Davem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Przemek ten sklep znalem ale nie bede zapie***al przez pol katowic.Jakies inne znasz? EDIT: jesli nie znasz innych to jakimi autobusami tam dojade z Pkp??aha i gdzie wysiasc :) to Tobie się nie chce lecieć bo masz na druga strone miasta, a ja jestem z Bydgoszczy i mam Ci szukac sklepu w Katowicach, w których byłem raz w życiu i to jakąś godzine?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 weź se taxówke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 mysle ze najlepszym rozwiazaniem bedzie jak zadzwonisz do nich i spytasz jakim autobusem do nich dojedziesz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...