Pawel7332 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 W necie pojawiły się skany PlayStation 2 Magazine na których widać dokładnie nową Larę. Albo mi się wydaje albo zaokrąglili model, bo w Legend ramiona były bardziej kwadratowe :) Screen 1 Screen 2 Screen 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Fajnie, że Lara ma długi warkocz, ale w jedynce miała "słowiański" i top w całości zakrywający boki. Widać Crystal Dynamics najbardziej spodobała się Lara z czwórki czyli Last Revelations :wink: Mi też :D Raptory pewnie będą dość szybkim i trudnym do ubicia przeciwnikiem, wolę już nie myśleć o T-Rex'ie w Lost Valey. Ciekawe jaką jeszcze broń Lara będzie miała do wyboru, może wrócą podwójne uzi, shotgun, a może dojdzie coś cięższego... rpg :D Mogli by trochę "ułatwić" pływanie, w czwórce czy nawet jedynce łatwiej sterowało się Larą niż w Legend. A pływania w jedynce nie brakowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 W najnowszym Clicku pojawiła się zapowiedź Anniversary. Niestety nie mam skanera żeby wrzucić Wam fotki. Redaktorzy obejrzeli urywki z gry i są pod wrażeniem. Z silnika Legendy wyciśnięto ostatnie soki. Grafika na PC ponoć jest rewelacyjna, poziomy bardzo rozbudowane, a walka z olbrzymim tyranozaurem wyśmienita. Ponoć dostrzegli też, że jest kilka dróg przejścia danego poziomu :) OMG jak ja wytrzymam do marca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Będę pewnie musiał kupić nową grafikę, Aero Glass z Visty już daje momentami popalić. Ale dla Tomba warto :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Gorąco polecam lekturę nowego Clicka! Oto ciekawostki z http://www.trlegend.bfme.pl/tra.html -Sterowanie Larą oraz jej ruchy będą identyczne jak w "Tomb Raider: Legend" (włączając do linkę z harpunem). -Lara będzie mogła balansować na drewnianych kładkach jak w "TR: Chronicles"! -Historia opowiedziana będzie za pomocą licznych przerywników na silniku gry, dzięki czemu zrozumiemy o wiele więcej niuansów fabuły niż w pierwowzorze. -Identyczne menu jak w pierwszej części. -Zip i Allistair pójdą nie pojawią się w grze, aby przypomnieć nam znane z pierwszej części uczucie osamotnienia. WSPANIALE ! -Powrócą także stare zwierzęta: nietoperze, wilki oraz niedźwiedzie. Na dodatek raczej w grze nie będzie najemników! Nasi główni przeciwnicy to zwierzęta. SUPER ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Coraz bardziej mi się podoba ten TR :D Jakoś muszę wytrzymać do premiery :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 jeszcze tylko obracany ekwipunek jak w TR1 i bedzie wypasik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 A czy zadowolę Cię gdy powiem że obracane menu powórci ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 bardzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Będę pewnie musiał kupić nową grafikę, Aero Glass z Visty już daje momentami popalić. Ale dla Tomba warto :wink: Myślę że jak weźmiesz GF 7600 GS to po solidnym O/C starczyć powinien. Oczywiście zakładając że będzie NextGen do tego Tomba A czy zadowolę Cię gdy powiem że obracane menu powórci ? :) Pamiętam jak pierwszy raz zagrałem w TR1 i właśnie na początku przez pół godziny podniecałem się tym obrotowym menu ;) Już nie mogę się doczekać :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Myślę że jak weźmiesz GF 7600 GS to po solidnym O/C starczyć powinien. Oczywiście zakładając że będzie NextGen do tego Tomba Obawiam się, że 7600GS będzie za mało! Ba. 7900GT może zabraknąć do NextGen. Tak samo jak mój X1800XT. Niestety starcza na styk do Legendy. Rewelacji w optymalizacji bym nie oczekiwał ale zobaczy się już nie długo! ;) Zacieram rączki. Mniam. :-P PS. Martwi mnie tylko: Platformy: PC, PS2, PSP. Mam nadzieje, że tryb NextGen będzie dostępny i nie dostaniemy marnej konwersji z PS2. :( Edytowane 10 Grudnia 2006 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 coraz ciekawiej się zapowiada mam nadzieję,że z drugą częścią też to zrobią, bo jest według mnie najlepszą po pierwszej części :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Dziś o 3 nad ranem w sieci pojawił się pierwszy trailer TR Anniversary. Możecie pobrać go <<<TUTAJ>>> OMG jestem pod takim wrażeniem, że nie wiem co powiedzieć. Po prostu BOSKOOO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) nio fajny fajny...Mam nadzieje ze bedzie chodzić tak plynnie jak wygląda :) tutaj macie garstke screenów :) http://www.tombraider.giery.eu/Tomb%20Raid...nniversary.html Edytowane 22 Grudnia 2006 przez OLAF_SKARPA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Jeżeli będzie to tak dobra gra jak TRL to już mi się podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) Będzie nawet lepsza! :D PS. Mam nadzieję, że te screeny to z PS2 są. :| Edytowane 22 Grudnia 2006 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) Tak, wszystkie screeny są z PS2. Jestem ciekaw kiedy dadzą coś z PieCa :) BTW oficjalna strona Anniversary ruszyła ! KLIK Mam nadzieję, że ta muza z tła będzie w menu. CUDO ! Edytowane 22 Grudnia 2006 przez Pawel7332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Mniam, tylko szkoda, że na trailerze była tylko łapka T-Rexa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Lara zmężniała? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Raczej "wróciła" Lara jaką znaliśmy sprzed końcowych wydarzeń w Egipcie gdy prawie zginęła podczas wydostawania się grobowca Chorusa w którym Lara uwięziła Seth'a. W Angel of Darkness widać zmianę w zachowaniu Lary po tych wydarzeniach, jest znacznie bardziej poważna, stanowcza, harda - w końcu też ścigana przez policję jako podejrzana o spowodowanie śmierci Von Croya. W Legend już ma mniej "ponury" charakter, można powiedzieć zniknęła Lara "po przejściach" :wink: W Anniversary wraca Lara jaką poznaliśmy po raz pierwszy w TR1. Przede wszystkim młodsza, bardziej zadziorna, energiczna, uwielbiająca przygody, czerpiąca przyjemność z poszukiwania i zdobywania nowych artefaktów :D Zresztą Larę z Anniversary można obejrzeć już w Legend: Peru - Return to Paraiso :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Na gry-online pojawił się wywiad z ekipą Crystal Dynamics oraz Tobym Gardem. Oprócz kilku ciekawostek podano datę premiery, która planowana jest niestety dopiero na maj 2007. Więcej TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 maj 2007. [/url]Ale doł :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Niech się nie spieszą, dopracuja wszystko dokładnie. Bedzie git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Może gra będzie bardziej dopracowana i z NextGenem ,będzie śmigać znacznie lepiej :) Oby ten konfig co mam obecnie wystarczył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) Może gra będzie bardziej dopracowana i z NextGenem ,będzie śmigać znacznie lepiej :) Oby ten konfig co mam obecnie wystarczył.Hmmm czytałeś zapowiedź na gry-online ? Z wypowiedzi przedstawiciela Crystal Dynamics wynika, że nie będzie NextGena tylko konwersja z PS2. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo przecież jakby był to gra raczej wyszłaby także na X360. Obym się mylił :) Edytowane 30 Grudnia 2006 przez Pawel7332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 No tak ,ale po cichu mam nadzieję że tak nie będzie. W końcu gra ma być ponoć na silniku TR:Legend ,więc nie widzę przeszkód nad dodaniem NG. No chyba że im spieszno z wydaniem gry i zrezygnowali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 łee nie chce krakać, ale next gen moze byc zwalony, bo gierke od podstaw na PS2 piszą ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Nie macie pojęcia jak się cieszę :) Te familijne godziny spędzone przed telewizorem na starej Sega Saturn :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) łee nie chce krakać, ale next gen moze byc zwalony, bo gierke od podstaw na PS2 piszą ;/ Tu bym się kłucił. W końcu piszą tę grę przede wszystkim dla pececiarzy czyli dla starych fanów od pierwszej częsci. ;) Ale wydaje mi się, że NG może nie być właśnie ze względu na PS2. :( Szczęśliwego nowego roku, lepszych maszyn i wrażeń panowie. ;) Lecę na sylwka. Pozdrowienia dla wszystkich. :) Edytowane 31 Grudnia 2006 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Może dodadzą pare efektow do silnika Legendy bez trybu NG. Mi by to w zupełnosci wystarczyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...