Quistis Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) kolejny bug -> mialem 38%, przeszedlem checkpoint dalej, zrobilem save a tu 28% :D łehehe, a ja jestem jeszcze w Egipcie a mi się wyswietla, ze mam 97% :D Daje wam screena w najgorszym stroju jaki widzialem w TRL i TRA: to nie jest błąd grafy. Tak Lara wyglądała w TR1 ! :D oni zrobili jej wygląd z TR1 w tym 'stroju' hehe Edytowane 26 Maja 2007 przez Quistis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil58 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Jankes ale możesz napisać jak to przejść to jest sam początek gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Porównanie czcionki: DEMO <<SCREEN>> BETA <<SCREEN>> Porównanie efektu Depth of Field: DEMO <<SCREEN>> BETA <<SCREEN>> Drugie porównanie Depth of Field: DEMO <<SCREEN>> BETA <<SCREEN>> Jak znam życie laeskrad ma te efekty w becie mimo tego, że CD nie dało ich tam. Przecież GF8800 robi cuda :D Najwyrazniej chyba tak. Spodziewalem sie czegos innego po tych screenach, no ale nie ma to jak zrobic jednego screena w ruchu, a drugiego stojac w miejscu :P Jesli natomiast tak wyglada u Ciebie gra bez ruchu to wole juz ta pierwsza wersje. Bardziej realistyczna Edytowane 26 Maja 2007 przez laeskrad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasey Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Jankes: siedze nad tym od ponad 30 min i nie pomaga, qrde wszystkie klucze juz mam poza tym od demoniclesa ta przekleta krata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Nie rozwalaj już mnie laeskrad :lol: Ściągnij demo i przekonaj się sam. Oba screeny są robione w miejscu. Chyba mogą to potwierdzić inni posiadacze dema grający na max detalach. EDIT: Gdybym ruszał kamerą to cały obraz byłby lekko zamazany, a tu masz tylko tryby, na które świeci słońce. EDIT2: Widzę co dopisałeś. Ten efekt zamazania wygląda inaczej na żywo, a inaczej na nieruchomym screenie. Po zejściu do wilków wszystko wygląda już dokładnie, a takie zamazania są tam gdzie świeci słońce ( zamiast HDR ) Edytowane 26 Maja 2007 przez Pawel7332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Nie rozwalaj już mnie laeskrad :lol: Ściągnij demo i przekonaj się sam. Oba screeny są robione w miejscu. Chyba mogą to potwierdzić inni posiadacze dema grający na max detalach.Zobacz co dopisalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasey Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 prosze o jakas pomoc jak przejsc te krate z kamieniem, jak sie kraty zlape to opada bardzo szybko i nie zdazam sie nawet wybic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quistis Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) djcasey - zanim krata opadnie słychać 4 stuknięcia. Skacz gdzieś tak miedzy 3 i 4 stuknięciem co do zaś kraty z kamieniem: ściągnij kamień na dół, przełącz dźwignię, by krata się podniosła - i szybko wsuwaj kamień pod bramę Edytowane 26 Maja 2007 przez Quistis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Jednak ta beta to beta duzy bug znalazlem skaczesz w to miejsce gdzie zanaczylem http://img150.imageshack.us/img150/9413/bugjf0.jpg i lecisz caly czas w dol. Edytowane 26 Maja 2007 przez carek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasey Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 djcasey - zanim krata opadnie słychać 4 stuknięcia. Skacz gdzieś tak miedzy 3 i 4 stuknięciem co do zaś kraty z kamieniem: ściągnij kamień na dół, przełącz dźwignię, by krata się podniosła - i szybko wsuwaj kamień pod bramę po pierwsze przy tej kracie nie ma stukniec bo jest zrypany mechanizm i jak sie jej tylko złapię co do drugiego pomysłu, cóż też próbowałem ale lara nie dosięga na tyla aby się złapać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 po pierwsze przy tej kracie nie ma stukniec bo jest zrypany mechanizm i jak sie jej tylko złapię co do drugiego pomysłu, cóż też próbowałem ale lara nie dosięga na tyla aby się złapać Nie mam bety, ale też miałem ten problem. Spróbuj tak: wyciągnij kamień i postaw go >0.5 metra od kraty. Tutaj szybko: pociągnij za dźwignię, skocz na kamień, a z niego na kratę, gdy ta będzie na samej górze (lub, jeśli Ci się nie uda, trochę niżej) i od razu skocz na dziurę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Jednak ta beta to beta duzy bug znalazlem skaczesz w to miejsce gdzie zanaczylem http://img150.imageshack.us/img150/9413/bugjf0.jpg i lecisz caly czas w dol.No to ile razy mam mowic, porownaj oficjalne wersje sklepowe tych gier co wymienilem do tej wersji tomb raidera i zobacz sam, ze ta druga wypada hiper ultra mega nona (i co tam sie da jeszcze wymyslec) lepiej pod wzgledem dopracowania niz te wszystkie gry razem wziete pomnozone przez 2 BTW - dlaczego ten screen wyglada jak flesz ?? Edytowane 26 Maja 2007 przez laeskrad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 jak dla mnie jest jedna ważna odczuwalna różnica... demo chodzi mi płynniej niż ta wersja dla prasy no i ten Depth of field lepiej w demku się prezentuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Ja tam nie wyobrazam sobie juz plynniejszej gry, ale niech Wam bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) I nastawiam sie na brak roznicy :P Napisał bym co o tobie myślę fanatyku jeden ,ale dostałbym pewnie zaraz bana. Najwyrazniej chyba tak. Spodziewalem sie czegos innego po tych screenach, no ale nie ma to jak zrobic jednego screena w ruchu, a drugiego stojac w miejscu :P Jesli natomiast tak wyglada u Ciebie gra bez ruchu to wole juz ta pierwsza wersje. Bardziej realistyczna Hydro nie umiesz dostrzec różnicy to twoja sprawa. Jednak ja i pewnie jeszcze inni zgodzą się co do tego. Ja na tym screenie Pawła widzę coś jeszcze. IMO tekstury podłogi nieco lepsze w demie. Ale to może gra światła i takie tylko odnoszę wrażenie. Ja tam nie wyobrazam sobie juz plynniejszej gry, ale niech Wam bedzie :mur: :lol: P.S Zassam to demo i sam zdam relację. Ale Depth of field wygląda o wiele lepiej w demie. Edytowane 26 Maja 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) IMO nie byłoby tych "przepychanek" czy to full czy beta gdybyście łaskawie poczekali i kupili grę w sklepie (sorry ale musiałem to napisać bo taka jest prawda, no offence). Wtedy to można by było mówić po prostu o niedopracowanym fullu a tak teraz macie "zgaduj zgadula" czy macie Bete czy fulla :P. Edytowane 26 Maja 2007 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) IMO nie byłoby tych "przepychanek" czy to full czy beta gdybyście łaskawie poczekali i kupili grę w sklepie (sorry ale musiałem to napisać bo taka jest prawda, no offence). Wtedy to można by było mówić po prostu o niedopracowanym fullu a tak teraz macie "zgaduj zgadula" czy macie Bete czy fulla :P. Mnie głównie chodzi o różnice w samej grafice i ten przepiękny Depth of field ,który jest o wiele lepszy (którego nasz Hydro nie dostrzega) . Już nie chodzi o same bugi ,bo jak sam napisałeś wcześniej w demie też są bugi. Lara wisi w powietrzu. W tej becie (wersji dla prasy) to zdarzało się dość często. Wystarczyło podejść do jakiejś ściany bokiem i skoczyć na nim. Lara niczym książe z Persji chodziła po ścianie wisząc w powietrzu :lol: P.S Co do kupna to zdecydowanie za 99 wersję PL kupię. Tak samo jak to było z TR:L. Najpierw wersja ENG ,a potem wersja PL. :) Edytowane 26 Maja 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 jeśli kogoś to nie przekonuje to nie wiem co należało by jeszcze zrobić? :D Press Release: Demo: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Ktoś wcześniej to dobrze ujął. To jakby oglądać TC, a DVDRip ;) Jeszcze parę minut i sam się przekonam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Pobrałam demo , i uruchamiam i takie coś mi wyskakuje, gra się nie wyłącza jest na pasku, ale jak ponownie uaktywnie gre to ok 3 sek , i ponownie się to pojawia , i tak za każdym razem, jest na to jakaś rada ?? Screen: PS gre pobrałam z tego linka : http://gshadeidos.vo.llnwd.net/o10/s/demos...ersary_demo.exe Edytowane 26 Maja 2007 przez britfanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 eg mnie demo wcale lepiej nie wyglada... nie lubie jak jest za duzo blura... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 O tym tez mowie, a jesli juz bardzo chcecie to juz jest dostepna wersja "normalna" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) dokladnie , potwierdzam ... natomiast jakies dziwne mnie sluchy doszly ze wersja ktora trenujemy mialaby dziala tylko do 20czerwca (moglby ktos sprawdzic to ? przestawiajac sobie date w kompie?:P - ponoc powrot do normalnej daty [przed 20.06] jest mozliwy i gra hula) ps: namawiam was bo sam jestem ciekaw ,a w robocie do 18 siedze ;D Edytowane 26 Maja 2007 przez mar_cin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Zawsze możesz to wyłączyć. Za to w wersji dla prasy prawie w ogóle go nie ma. :) Screeny: :D No cóż rozmycie czasem jest za mocne. Zauważcie że na ostatnim screenie nawet palce Lary są lekko rozmyte. IMO mnie to nie przeszkadza. Zresztą może wyjdzie na to jakiś patch ,albo zdążą poprawić do premiery. EDIT. Niedługo sami się przekonamy. Full już jest. Edytowane 26 Maja 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Pomóżcie mi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Pomóżcie mi :) E ja tam widzę odwołanie do Winampa lol :| Więc co ma gra z tym wspólnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 ha... wątpię, że ci ktoś pomoże, i do tego ten winamp? :lol: dziwy nie z tej ziemi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 E ja tam widzę odwołanie do Winampa lol icon_neutral3.gif Więc co ma gra z tym wspólnego. No wiem, ale jak gra nie jest włączona to to nie wyskakuje, tylko jak włącze tr:a Odinstalowałam Winampa i działa, a teraz prblem jak to przejść , by wyjść dalej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 OMG, bez obrazy ale jak nadal będziesz tak grać to życzę Ci powodzenia w pełnej wersji. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Musisz wziąć zębatkę, nałożyć ją, przesunąć dźwignię uruchamiając koła, wskoczyć na drążek i zmierzać ku górze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quistis Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) No wiem, ale jak gra nie jest włączona to to nie wyskakuje, tylko jak włącze tr:a Odinstalowałam Winampa i działa, a teraz prblem jak to przejść , by wyjść dalej ?? Może miałaś radio w gadu gadu włączone - jeśli tak, to wystarczy je wyłączyć/wyciszyć, nie trzeba od razu winampa wywalać :wink: (bo mi tez taki komunikat wywaliło - ale wystarczyło to gg-radio wyłączyć) Edytowane 26 Maja 2007 przez Quistis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...