dr@bollo Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) ehh :mur: Post #437 chodzi o to zeby tam wskoczyc tak? nie wiem kto jest tak chory ze to wymyslil i ze tak daleko to jest :angry: narazie probuje sie tam dostac ale z marnym skutkiem :mur: Edit: wlasnie mi sie udalo uFFF! ale to jest lekkie przegiecie Edytowane 31 Maja 2007 przez dr@bollo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) heh... tylko, że ty sam sobie życie utrudniałeś było trzeba skakać z miejsca gdzie stoisz na tym screenie potem znowu skok i dopiero będąc po drugiej stronie w miejsce gdzie jest ten słup, po którym się wspinamy czyli - z perspektywy tej foty - skok w lewo, skok w lewo, idziemy do przodu, skok w prawo Edytowane 31 Maja 2007 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Pierwszy problem - rozwiązany » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jestem w Palace of Midas, o tutaj: Kilka pytań: 1. Do czego służy ta dzwignia, była ona od razu "użyta", czyli przeciagnięta w dół 2. Do czego służy te kółko które można złapać linką? Można je ciagnać, jednak nic się z nim nie dzieje 3. Jaka jest najszybsza droga na dostanie się do tego artefaktu, ponieważ po użyciu dźwigni 4 słup tylko na chwile się podnosi i nie mam możliwości tak szybko tam się dostać Generalnie do tego momentu zebrałem wszystkie relikty/artefakty jakie były [; edit OK już wiem. Trzeba stanąć koło dzwigni 1 i spróbować pod różnimi katami obrócić owy słup łapiąc go za kółko linką. Żeby zdobyć ten fajny przedmiot trzeba poprostu potrenować szybkie przedostawanie się do niego nie patrząc na ogieći poziom energii Lary ;) . Zdobycz jest na wierzchu około 45-50s, więc trzeba się dobrze streszczać. Edytowane 31 Maja 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martins2000 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Przepraszam ze znow pytam ale jak te koniki stoją tak nieruchomo? to wtedy naciskam q i niechce sie przyczepic i tak i tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Przepraszam ze znow pytam ale jak te koniki stoją tak nieruchomo? to wtedy naciskam q i niechce sie przyczepic i tak i tak A drugą cześć sciona już im zabrałeś ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martins2000 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 nic im niezabralem jak mozesz to opisz mi masell jak to przeisc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 nic im niezabralem jak mozesz to opisz mi masell jak to przeiscWejdź do świątyni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 nic im niezabralem jak mozesz to opisz mi masell jak to przeisc Wskocz do wody i poszukaj tunelu gdzie mozna doplynac do dzwigni otwierajacej swiatynie. Zabierz druga czesc zabawki i pobaw sie z konikami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) siemka! a ja tutaj nie kumam co mam zrobic ?domyslam sie ze trzeba na bank wode spuscic ale nie wiem jak :mur: znalazlem po lewej stronie tunel do ktorego da sie wplynac i na dole jest dzwignia,ale nie moge jej ruszyc :mur: co teraz? Edytowane 1 Czerwca 2007 przez dr@bollo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Poradnik po angielsku plus zdjęcia co i jak należy zrobić. Teraz powinno być łatwiej. http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-ra...ry-walkthrough/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Poradnik po angielsku plus zdjęcia co i jak należy zrobić. Teraz powinno być łatwiej. http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-ra...ry-walkthrough/ Bardzo ładnie zrobiony, ale pomijają sekrety - z tym teoretycznie* powinny być największe problemy *jestem w połowie Temple of Khamoon i do tej pory ani jednego artefaktu i reliktu nie przeoczyłem ;) edit No i chyba jest to opis na poziomie easy - tam gdzie pisze ze jest jeden przeciwnik, u mnie jest ich trzech, oraz pojawiają się tam gdzie ich w tym opisie w ogóle nie ma. Edytowane 1 Czerwca 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jak wskoczyć do wody, by ona leciała na główke ?? Zawsze jak lece dowody to na bombe?? A na tralerach było pokazane jak leci na łepetyne. Odp jak to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nalo Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 skok + kucanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu102 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ma probelm z przejsciem jestem w grecji w St francis folly tam gdzie sa te wszystkie zadania z greckim bogami. No i na posejdonie sie zatrzymalem.Woda mam zalane juz do tej ostaniej polki wypuscilem ta deche ktora zatrzymuje sie na polce ponizej, pod woda no i nie mam pojecia co dalej pewnie trzeba ta deche jakos z tamtad wydotac tylko jak?? a moze cos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) @Endriu102 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 1. Musisz teraz zrzucić drugi kamień do wody, (nie ten który przed chwilą przesunąłeś tylko ten który znajduje się po drugiej stronie zbiornika ) aby zatkać nim później "zlew". Jak go wrzucisz to przesuń kamień spowrotem zakrywając "zlew", tak aby woda obniżyła się do wcześniejszego stanu. 2. Kamieniem który przed chwilą wrzuciłeś do wody zakryj drugi rybny "zlewik" tak aby woda obniżyła się do najniższego poziomu 3. Zeskocz na dół i linką złap tą tratwe i przesuń ją tak aby w momencie napełnienia zbiornika wodą, nie zahaczyła o nic. 4. Teraz musisz ponownie odkryć wszystkie krany rybne aby woda podniosła się na najwyższy poziom, podsuwasz se tratwe i dzięki niej wskakujesz dalej... Edytowane 2 Czerwca 2007 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu102 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 gUc!O^ Jest problem z przesunieciem tej tratwy larra go lapie ale nie umie go przyciagnac chocby nie wiem z ktorej stony probowal.Woda jest juz obnizona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Przyciągasz klawiszem "E" ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu102 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 tak ja to wiem tylko ona tak ciagnie ale to sie nie przesowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spamer Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 jak ktos nie wie jak cos przejsc niech zajrzy tu: http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-ra...ry-walkthrough/ :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 tak ja to wiem tylko ona tak ciagnie ale to sie nie przesowa. Spróbuj złapać z innej strony ,ale też z różnej odległości. Raz bliżej albo dalej ,cały czas próbując ją przeciągnąć. Jak już sobie z tym poradziłeś ,a nie wiesz co dalej to: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « przeciągasz tratwę na drugą stronę kolumny ,tak aby była nad kratą w podłodze . Teraz wracasz do pierwszej ryby i znów napełniasz salę do połowy.Możesz teraz spokojnie przesunąć linką tratwę nieco na lewo tak aby była naprzeciwko wnęki ,która znajduje się obok kraty z kluczem (rozglądnij się). Odsuwasz kamień od drugiej ryby i sala znów jest napełniona całkowicie. Teraz możesz spokojnie z tratwy skoczyć do tej wnęki obok kraty z kluczem ,a dalej to już sobie poradzisz. jak ktos nie wie jak cos przejsc niech zajrzy tu: http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-ra...ry-walkthrough/ danywatt już zapodał linka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Mam maly problem. Jestem tutaj i cos nie wychodzi mi manewr z lina i przeskokiem na kolumnie, za nic Lara nie chce skakac mi w bok (zawsze skacze w przod). Rozhustalem sie maksymalnie, ale i tak nie chce mi skakac w strone tej kolumny... Jakies rady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quistis Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Mam maly problem. Jestem tutaj i cos nie wychodzi mi manewr z lina i przeskokiem na kolumnie, za nic Lara nie chce skakac mi w bok (zawsze skacze w przod). Rozhustalem sie maksymalnie, ale i tak nie chce mi skakac w strone tej kolumny... Jakies rady ? Friko - tu chodzi o to, żeby między naciśnięciem kierunku w który chcesz skoczyć, a naciśnięciem skoku - była przerwa. Ma ona trwać gdzieś pół sekundy-sekundę, ale MUSI BYĆ. Ma to wyglądać tak: Lara się bujnie w lewo, naciskasz kierunek, chwilkę tak go trzymasz - i skok. Najlepiej, by przerwa była wyraźna (pół sekundy), to zwiększa procent szans, że skoczy jak chcesz. Edytowane 3 Czerwca 2007 przez Quistis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ja robie jeszcze tak, ze zanim nacisne przycisk skoku, naciskam przycisk uzycia (nie wiem jaki to klawisz, gram na padzie) - lina sie odlacza, wciskam szybko skok i zrobione. Oczywiscie kierunek mam obrany caly czas. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Raczej tu chodzi o to by puścić wszystkie klawisze w momencie gdy Lara już nie może się bardziej rozbujać w lewo. Trzeba wyczuć ten moment oporu i wtedy puszczasz klawisze i szybko naciskasz tył+skok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 siemka! a ja tutaj utknalem :mur: nie moge dostac sie tam gdzie czerwona strzalka :mur: czytalem poradnik ale jak sie opuszcze na linie i rozbujam to potem zahaczam o te platforme na ktorej teraz stoje i linka sie wypina i lece na leb :mur: jakies propozycje (Natla's Mine) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Przeszedłem już Egipt i powiem jedno. Gierka jest niesamowita i wciąga. Szkoda że niedługo się skończy. Pozostają jeszcze nieznalezione relikty i artefakty. BTW: Jak zdobyć w Croft Manor ten artefakt? Jak próbuje skoczyć na rampę po prawej to Lara do niej nie dosięga i spada w dół. Próbowałem też innej drogi ,ale też nici. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 BTW: Jak zdobyć w Croft Manor ten artefakt? Jak próbuje skoczyć na rampę po prawej to Lara do niej nie dosięga i spada w dół. Próbowałem też innej drogi ,ale też nici. :) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://j2k5.wrzuta.pl/film/aB2R3VINid/tra_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) :) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://j2k5.wrzuta.pl/film/aB2R3VINid/tra_1 Zapomniałem o tym ,że można za pomocą linki się odbić od ściany :oops: Jak zawsze można liczyć na Ciebie. Wielkie dzięki. Edytowane 4 Czerwca 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Mam problem: nie wiem jak otworzyć te drzwi: Byłem u góry i ściągnąłem te dwa wahadła po lewej i prawej stronie, ale nie wiem co dalej. Jak możecie to pomóżcie. Strona z solucją podana wyżej mi nie ładuje obrazków :/. Edytowane 4 Czerwca 2007 przez luqash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Po opuszczeniu "wahadeł" stań na tym przycisku przed drzwiami i poczekaj aż się otworzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...