Twój Pan Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ehh zaczęło się :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Ehhh dzieci, najbardziej rozbudza wyobraźnię to czego nie widać :wink: A tak Lara się przeziębi, raptory powpadają na siebie z wrażenia, wilki obślinią się jeszcze bardziej, a T-Rex padnie o razu gdzie trzeba :wink: Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale w Lost Valley słychać fragmenty muzyki bardzo podobne lub takie same jak w soundtrack'u z Parku Jurajskiego, do którego muzykę komponował John Williams :) I jak tu nie poczuć tego klimatu :D Heh, Parku Jurajski i dinozaury były pierwszym powodem dla którego zagrałem w TR, a potem to już Lara :) Ile to już lat minęło :wink: PS. Co do recki w KŚ co tego, że TRA jest długi i nudny :?: Proponuję zabrać kamienie na, które można wiać np. przed raptorami i dorzucić drugiego T-Rexa najlepiej w tym samym miejscu - to skutecznie i całkowicie odstaraszy "leĘdowców" :wink: Edytowane 20 Czerwca 2007 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Croft Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nude Raider jest boooski bo widac jak ladnie jej cycki sie ruszaja i sa rozne smieszne scenki w interaktywnych cutscenkach xD LAra tu gola wyskakuje a tu z chcecia bym do ciebie dolaczyl ale zapomnialem kapielowek :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 :mur: nc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nude Raider jest boooski bo widac jak ladnie jej cycki sie ruszajanieeee no Panowie trzymajcie poziom :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Nude Raider jest boooski bo widac jak ladnie jej cycki sie ruszaja i sa rozne smieszne scenki w interaktywnych cutscenkach xD LAra tu gola wyskakuje a tu z chcecia bym do ciebie dolaczyl ale zapomnialem kapielowek :lol2: Poruszanie się biustu Lary było widoczne już w Angel of Darkness i to bez Nude Raider'a :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Ehhh dzieci, najbardziej rozbudza wyobraźnię to czego nie widać :wink: A tak Lara się przeziębi, raptory powpadają na siebie z wrażenia, wilki obślinią się jeszcze bardziej, a T-Rex padnie o razu gdzie trzeba :wink: Ja tam raczej z czystej ciekawości chciałem zobaczyć i nic więcej także te "dzieci" Grimlock to łaskawie nie do mnie kieruj ;) Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale w Lost Valley słychać fragmenty muzyki bardzo podobne lub takie same jak w soundtrack'u z Parku Jurajskiego, do którego muzykę komponował John Williams :) I jak tu nie poczuć tego klimatu :D A prawa autorskie ;) Heh, Parku Jurajski i dinozaury były pierwszym powodem dla którego zagrałem w TR, a potem to już Lara :) Ile to już lat minęło :wink: Pamiętam do dziś jak grałem w oryginalnego TR. Wychodzę sobie na otwartą przestrzeń (samo 3D i taka duża przestrzeń to było wtedy coś) ,a tu nagle raptory mnie atakują. Na koniec jeszcze większy szok jak się pojawił. T-Rex PS. Co do recki w KŚ co tego, że TRA jest długi i nudny :?: Proponuję zabrać kamienie na, które można wiać np. przed raptorami i dorzucić drugiego T-Rexa najlepiej w tym samym miejscu - to skutecznie i całkowicie odstaraszy "leĘdowców" :wink: No właśnie ktoś tu z KŚ nie grał chyba w 1 i nie czuje klimatu. Bo dla niego łażenie od dźwigni do dźwigni ,czy zabawa z wodą to troszkę za mało. Najlepiej jakby w każdym korytarzu czekała na nas grupa antyterrorystyczna z paroma wilkami i dinozaurami u boku :mur: ------------------------------------------- Dobra ,a teraz niech mi ktoś napiszę gdzie jest relikt w Kopalniach Natlii? P.S Kamil Croft idź łaskawie z takimi postami na PCLaba ,albo czat onetu do pokoju 12-14 latki :lol: Edytowane 21 Czerwca 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Właśnie zacząłem grę i powiem że jestem w niebo wzięty !!! wspaniale się gra po tylu latach. imo mogliby jeszcze 2 część tak odświeżyć bo wydaję mi się że to była najlepsza część z serii tr :) już odkryłem fotki tr1 vs tra peru ... aż łezka się w oku zakręciła :) pamiętam jak się nie mogłem nadziwić grafice na voodoo :) bomba pomysł ! :) :) szkoda tylko że nie ma next gena bo właśnie kupiłem palita 86gt i myślałem że coś ciekawego z niego wycisnę :) a tak gram w 1024/768 wszystko max +fsaa x8q +anisox16 avfps 70 na dużych powierzchniach 40 w tunelach 250 ;-) Edytowane 25 Lipca 2007 przez hauti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Certino Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam. Ma ktoś może save do tej gierki po przejściu 2 pierwszych części tj. Peru i Grecji bo zacząłem egipt, w jednym miejscu źle zrbiłem, zablokowała mi się skrzynia (pewnie jakiś bug) o lipa a nie mam chęci przechodzić od nowa gry. Chyba że da się jakoś zrestartować plansze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 HEjka..Mam prośbe, potrzebuje save game minimum 50% przejścia gry ale z wersji PL :) Dzięki z góry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 zajrzyj może tu www.gamefaqs.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Było by wszystko fajnie gdyby były to savy do wersji PL...Niech mi ktoś zrzuci na E-mail Zielonymegamen@interia.pl Z góry dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Dobra, pasuje pozbierać wszystko do kupy Sporo osób najeżdża na TRAE, ale jakoś mało kto wpadł na pomysł, żeby przeczytać wywiady zamieszczone na Planet Lara. Co by rozwiać wątpliwości i nieco ostudzić krzykaczy którym przeszkadza grafika, pozbierałem najważniejsze informacje do kupy. Core (wtedy już jako Rebellion) rozpoczęło prace nad TRAE pod koniec 2005 roku. Użyto silnika gry Free Running, odpowiednio zaadaptowanego na potrzeby Tomb Raidera. Za zgodą Eidosa wykorzystano rozpoznawalne cechy modelu Lary z TRL, aby nie było zbytniej rozbieżności pomiędzy grami. Trailer który wyciekł przedstawiał grę na PSP, ale istnieje również kod na PS 2, gdzie gra wygląda znacznie lepiej. Nie wykluczona była konwersja na PC. Grę tworzono wykorzystując oryginalne levele z TR 1. Dodano jednak nowe zagadki i możliwości. Wiele rzeczy rozbudowano. Tak więc to nie był to tylko Tomb Raider 1 z ładniejszą grafiką. Za muzykę miał być odpowiedzialny Nathan McCree, a w Larę "wcielić się" miała Jonell Elliot. Do sesji nagraniowej jednak nie doszło z wiadomych względów. Przewidziano wiele dodatków. Między innymi tryb dla dwóch graczy, gdzie dostępna byłaby druga postać - Melissa Croft. Brzmi kuriozalnie, ale to należy pamiętać, że to tylko dodatek Rozbudowano AI przeciwników, którzy potrafili wspinać się i wskakiwać na podwyższenia. Gra miała ukazać się na Gwiazdkę 2006, była już w końcowej fazie produkcji. Core jednakże nie miało pojęcia, że CD pracują na Anniversary. Tak więc nastąpiło niemałe zamieszanie, kiedy Eidos bez zapowiedzi anulował projekt. Dalszą historię znamy. Cóż, nie staram się bronić Core, ani jechać po CD. Bardzo podoba mi się Anniversary, ale TRAE zapowiadał się równie ciekawie i atrakcyjnie. Dobrze by było, gdyby któregoś dnia taka Beta wyciekła do sieci SCREEN'y EDIT O, Eidos właśnie zakazał publikacji screenów Dobrze, że mam na dysku. Na podstawie wywiadów z Richardem Mortonem i Philem Chapmanem / laracroft.pl Gdyby ktoś chciał obejrzeć screeny to chętnie podeślę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Wrzuć screeny na ImageShack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Trailery TRAE wyciekły :) Drugi fajnieszy :wink: http://www.youtube.com/watch?v=DWglIIHnxqs Przestałem lubić Crystal Dynamics :( Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Grimlock ? Po co wrzucasz te linki do trailerów ,jak gra już dawno wyszła i większość ja widziała. I za co nie lubisz już CD ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ale to są screeny i trailery z Tomb Raider Anniversary Edition by Core Design. Projekt został anulowany, a mogła z tego wyjść super gra i zatrzeć nieciekawe wrażenia po AOD. TRAE by Core był bardziej zbliżony do klasycznego TR w odróżnieniu od TRA "legendowego", którego znamy :) Tak czy inaczej chętnie bym zagrał w betkę TRAE :) PS. TRA by Crystal Dynamics też mi się podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ale to są screeny i trailery z Tomb Raider Anniversary Edition by Core Design. Projekt został anulowany, a mogła z tego wyjść super gra i zatrzeć nieciekawe wrażenia po AOD. TRAE by Core był bardziej zbliżony do klasycznego TR w odróżnieniu od TRA "legendowego", którego znamy :) Tak czy inaczej chętnie bym zagrał w betkę TRAE :) PS. TRA by Crystal Dynamics też mi się podoba :) A to sorry nie skojarzyłem, że chodzi Ci o projekt CORE ,który jak napisałeś został anulowany. A szkoda, bo coś czuję, że byłby to znacznie ciekawszy remake niż ten co wydał CD. Obejrzałem trailery i naprawdę szkoda. No nic liczę że kiedyś może wycieknie jakaś BETA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja bardzo cieszyłbym się gdyby wyszedł jeszcze remake tr2 obojętnie czy Core czy CD no i stało się ... po moim powrocie z zagranicy save'y po prostu przestały działać pokazuje się komunikat saved appears to be damaged and can not be used f**k a miałem już 46% ostatnia mapa w Grecji grobowiec tihocana Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez hauti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fynf Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Eidos zaprezentował trailer pokazujący ładny wygląd latarki na konsoli Wii w grze Tomb Raider Anniversary ale... wygląda on dość dziwnie. Zaraz na początku wielki napis THE FLASHLIGHT i potem.... nic! Ot Lara sobie skacze, fruwa itp. a tytułowa LATARKA zajmuje niecałe trzy sekundy filmu! Na pewno człowiek zdąży się napatrzeć!... ech LINK DO TRAILERA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...