adnet Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Witam. Posiadam kamerkę jak powyżej i obecnie wykorzystuje tzw. WebShot - kamerka robi zdięcia co 2s i wysyła na ftp, z kąd pobierane są na www z automatycznym odświeżaniem. Zastanawia mnie jednak streaming. Myślałem tu o RealPlayerze lub ASF Billa G. Ktoś miał/ma doświadczenie w tym temacie, ewentualnie zna jakieś www, gdzie możnaby o tym poczytać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ...robi zdięcia co 2s i wysyła na ftp,...Sprawdź co się dzieje, jak ktoś nie zdąży zciągnąć takiego zdjęcia w 2s [bo np słaby transfer]. Czy się aby nie będzie wywalać u klienta. Co do streamingu to jedyne doświadczenia jakie mam to kamera AXIS z wbudowanym serwerem www [podłączasz, do LAN] widać pod osobnym IP, Motion-JPEG [w przeciwieństwie do MPEG, dziwne ale tak się to coś zgłosiło], www-admin. Idealne rozwiązanie, poza ceną oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Ktoś ma jeszcze jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...