Igor Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Witam. Czy jest ktos mieszkający obecnie w Ełku na forum? Szukam rozkładu MPK w Ełku. Konkretnie chodzi mi o linie nr 1 spod MDK w kierunku Mrozów Wielkich. W necie nie moge znaleść ale moze ktos zna url albo ma rozpisane autobusy. Dzieki i Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Witam. Czy jest ktos mieszkający obecnie w Ełku na forum? Szukam rozkładu MPK w Ełku. Konkretnie chodzi mi o linie nr 1 spod MDK w kierunku Mrozów Wielkich. W necie nie moge znaleść ale moze ktos zna url albo ma rozpisane autobusy. Dzieki i Pozdrawiam Idź Ty na drzewo. :-) Przecież w piątek w Mesie obiecałem Ci, że zdobędę te informacje. Siostra ma mi je podesłać dzisiaj wieczorem. Ma małego brzdąca i nie jest zbyt mobilna codziennie. W sieci też to jest, ale trzeba znać numer inwentarzowy przystanku. Podeślę Ci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) www.mzk.elk.com.pl No i skroty ci sie pomieszaly :] Nie MPK, tylko MZK i nie MDK, tylko ECK. Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 a tutaj rozkład jedynki http://www.mzk.elk.com.pl/rozklady/linia1.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Dobrze, ze dales linka, bo sam by na stronie _napewno_ nie znalazl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Własnie ECK. Dzieki wszystkim za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...