Skocz do zawartości
Gość lukasz166

Czy Mam Dobre Napięcia Zasilacza?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lukasz166

Witam!

Mam otóż taki problem... Hmm chodzi o to że mam dosyć tani zasilacz Codegen 350W (65.00zł). I niewiem czy jak na moją konfigurację komputera mam dobre napięcia. Czy ktoś, kto się zna mógłby mi pomóc w zdiagnozowaniu moich napięć? Pozdrawiam!

Screen:

Napięcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuje żeby zrobić przy rejestracji okienka z akceptacja paru warunków wypisanych dużymi czerwonymi literami i każde osobno tzreebaby akceptować, np:

#1 Nap. mierzy się miernikiem

#2 Masz mało pieniędzy, chcesz nowy zasilacz, kup fortrona z allegro,

itp. pare by się znalazło tematów z każdego działu, ja wymienilem tylko z tego w którym pisze tego posta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lukasz166

Hehe... :-P To były tylko take zbliżone:) Ale OK wezmę miernik (Leży w szafce LOOL) I sobie zmieżę:) :D A co wy myślicie o moim zasilaczu?? :) Bo mi się nawet podoba i chodzi już 2 rok :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lukasz166

Hmm, już w tym Codegenie padło mi chłodzenie i zmieniłem na Artic Cooling z czujniekiem temp. Ale muszę powiedzieć że nie nażekam na tego CodenShita ponieważ miałem pod niego podpięte 3 dyski, napęd optyczny, 3 wentylatory i troche sprzętu i nic.. Poprostu sprzęcik chodził Super! Pozdro! :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lukasz166

@lukasz166:

Podczas pomiarów miernikiem przepisuj równolegle napięcia z EVEREST'a.

OK, dzięki za radę. :-) Ale zajmę sie tymi napięciami to poczekam na nowego GeForce 6600 :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lukasz166

nie zapomnij pojawić sie w tym temacie z wynikami swoich pomiarów :):)

Jasne, jasne:-) Nie zapomnę napewno!

Tylko nie będziesz pewnie zbyt wesoły jak nowy 6600 ci się razem z całym kompem spali (albo w najlepszym wypadku będzie niestabilny).

HAHA ja się założe że ten Codegen na bank na tym pójdzie! :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...