Gość lukasz166 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Witam! Mam otóż taki problem... Hmm chodzi o to że mam dosyć tani zasilacz Codegen 350W (65.00zł). I niewiem czy jak na moją konfigurację komputera mam dobre napięcia. Czy ktoś, kto się zna mógłby mi pomóc w zdiagnozowaniu moich napięć? Pozdrawiam! Screen: Napięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Najpierw to idź po miernik do elektronicznego i wtedy napisz jakie masz napięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Dokładnie. Ile razy można mówić że napięcia mierzy sie MIERNIKIEM a nie programami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Dokładnie. Ile razy można mówić że napięcia mierzy sie MIERNIKIEM a nie programami ?Imho tak do 20 razy dziennie można mówić, ale i tak nie dociera :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja proponuje żeby zrobić przy rejestracji okienka z akceptacja paru warunków wypisanych dużymi czerwonymi literami i każde osobno tzreebaby akceptować, np: #1 Nap. mierzy się miernikiem #2 Masz mało pieniędzy, chcesz nowy zasilacz, kup fortrona z allegro, itp. pare by się znalazło tematów z każdego działu, ja wymienilem tylko z tego w którym pisze tego posta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz166 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Hehe... :-P To były tylko take zbliżone:) Ale OK wezmę miernik (Leży w szafce LOOL) I sobie zmieżę:) :D A co wy myślicie o moim zasilaczu?? :) Bo mi się nawet podoba i chodzi już 2 rok :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja myślę że jeszcze jeden rok i go nie będzie ? A tak na serio to jak najszybciej go wymienić bo Codegenom nie wolno ufać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz166 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Hmm, już w tym Codegenie padło mi chłodzenie i zmieniłem na Artic Cooling z czujniekiem temp. Ale muszę powiedzieć że nie nażekam na tego CodenShita ponieważ miałem pod niego podpięte 3 dyski, napęd optyczny, 3 wentylatory i troche sprzętu i nic.. Poprostu sprzęcik chodził Super! Pozdro! :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziu Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 @lukasz166: Podczas pomiarów miernikiem przepisuj równolegle napięcia z EVEREST'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz166 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 @lukasz166: Podczas pomiarów miernikiem przepisuj równolegle napięcia z EVEREST'a. OK, dzięki za radę. :-) Ale zajmę sie tymi napięciami to poczekam na nowego GeForce 6600 :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Tylko nie będziesz pewnie zbyt wesoły jak nowy 6600 ci się razem z całym kompem spali (albo w najlepszym wypadku będzie niestabilny). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 nie zapomnij pojawić sie w tym temacie z wynikami swoich pomiarów :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz166 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 nie zapomnij pojawić sie w tym temacie z wynikami swoich pomiarów :):)Jasne, jasne:-) Nie zapomnę napewno! Tylko nie będziesz pewnie zbyt wesoły jak nowy 6600 ci się razem z całym kompem spali (albo w najlepszym wypadku będzie niestabilny).HAHA ja się założe że ten Codegen na bank na tym pójdzie! :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 HAHA ja się założe że ten Codegen na bank na tym pójdzie! :-)HAHA to jest tragiczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Pytasz się o radę i śmiejesz z odpowiedzi? Prosze bardzo, ale nie będziesz pierwszym co płakał nad spalonym Codegenem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 IMHO temat zostal wyczerpany. Jezeli autor nie zgadza sie z moja opina i chce otworzyc temat to polecam PrywatnaWiadomosc. Szkoda giefa na ten zasilacz ale coz. Zyjemy w wolnym kraju i rob co chcesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...