morys Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jak importować zakładki z Firefoxa do opery ? Próbowałem: Plik -> Import Export -> Importuj zakładki Firefoxa i Netscape w C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\profile nie widzę jakoś pliku dla Opery ? Pliku pcv nie widzi. Gdzie go szukać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A moze tak sobie poszukasz w X:\Documents and Settings\[uzytkownik]\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\[profil FF]\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morys Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Mam win98se Znalazłem C:\WINDOWS\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\dwno2fvb.default\bookmarkbackups i tam kilka kopi. Wyprubuję na innym komputerze i dam znać. Trochę mam już zbudowane zakładki w operze i nie chciałbym zostać na lodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...