slasher Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Witam Mam takie pytanko - Czy opłaca sie dokładać jeszcze ramu w SDR czy dołożyć troche do płytki pod DDR? Bo kurde mysle jakby cos tu tanio z wydajnościa zrobić i padło na ramy Może to dośc nietypowe pytanie bo już mało kto z sdrów kożysta, ale już dawno stwierdziłem ze dużej kasy w PC inwestowac nie będe Edytowane 8 Czerwca 2006 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jak to ten komp z podpisu to ja zmieniłbym na płytę obsługującą DDR-amy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 płytka na nfroce 2 najlepiej ramki kingstonki i komp smiga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 SDR i DDR nie wspolpracuja razem. Jezeli chesz dolozyc ramu to tylko SDR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Kas to i ja wiem toteż się zapytałem czy nie lepiej dołozyc troche $ do płytki pod DDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zmiana plyty nie powinna wiele kosztowac, a efekt bedzie odczuwalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...