mavericek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Witam Mam możliwość sprowadzenia ww. modelu laptopa firmy Compaq tylko się zastanawiam w razie jakichkolwiek z nim problemów (np siadzie klawiatura) nie będę mógł chyba naprawić go w Polsce, bo one nie są u nas dostępne - chyba że się mylę. Proszę o jakieś opinie i pomoc. Z góry dzięki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Rewelacyjna w tym notku moze byc tylko cena. Gwarancji nie bedzie wiec w razie awarii pojdziesz w koszta. Nie wiem jak dlugo chcesz go urzywac ale jesli nie chcesz go szybko sprzedawac to ja ma twoim miejscu kupil bym jednak cos z gwarancja. Monitor: 15.4" WXGA Widescreen System RAM: 512 MB DDR SDRAM Computer Hard Drive: 60 GB Multimedia Drive: CD-RW/DVD-ROM Combo Drive Processor Speed: 2.0 GHz Processor Brand: AMD Processor Type: Mobile Sempron 3300+ To dla tych ktorzy nie chca szukac specyfikacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...