pawelw111 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Witamm, potrzebny mi program do zmniejszania rozmiarow plikow mp3 np. z 3mb na 1mb. Bo mam telefon se k700i i na niego chcialbym wrzucic kolo 30 piosenek, teraz zmiescilo mi sie 19. Ma on 41 mb. Jaki program polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Proponuję Ci zamiast tego konwersję na MP4 - mniej zajmują, a na telefonie za dużej różnicy nie słychać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_ Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Proponuję Ci zamiast tego konwersję na MP4 - mniej zajmują, a na telefonie za dużej różnicy nie słychać. ja wlasnie sobie przerabialem na mp4 przez Nero waveEditor, ale rozmiar nie zmniejszyl sie wiele :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Uzyj najpierw decode pro zeby z mp3 zrobic wave a potem programem wingogo zakoduj mp3 z mniejszym bitrate np 96kb/s i 20kHz Edytowane 8 Czerwca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 ja proponuje za pomoca programu CDex zgrać mp3 w ustawieniach: birate - 128/192 albo cos pomiędzy i zaznaczyć Quality high=2 naprawdę mniej zajmuje a fajnie słychać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_ Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Uzyj najpierw decode pro zeby z mp3 zrobic wave a potem programem wingogo zakoduj mp3 z mniejszym bitrate np 96kb/s i 20kHz a dobra jakos bedzie? I np. z 5mb do ile zmniejszy sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) a dobra jakos bedzie? I np. z 5mb do ile zmniejszy sie? No jakosc taka sredniawa, ale nie da sie miec malego pliku i dobrej jakosci. Kazda mp3 ponizej 128kbps i 44kHz ma kiepska jakosc. Na poczatek mozesz sprobowac 96kbps i 20kHz i obczaic jakosc, pozniej ewetualnie 96kbps i 44kHz... Zreszta jak bedziesz mial juz te 2 programy to mozesz sie pobawic i pokombinowac. Z 5MB zrobi sie pewnie z 1MB pozdrawiam Edytowane 8 Czerwca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Tematow tego typu i podobnych bylo juz wiele. Czemu nie uzyjesz szukajki?? Przerob mp3 na aac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_ Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Tematow tego typu i podobnych bylo juz wiele. Czemu nie uzyjesz szukajki?? Przerob mp3 na aac. bo szukajka cos zle szuka :P gdy wpisze np. przerobienie mp3 to szuka tych obu wyrazow oddzielnie a nie razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 To widac nie umiesz uzywac szukajki. "przerobienie mp3" da ci konkretniejsze wyniki. To taki maly przyklad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...