-=virus=- Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Witam! Mam stary zasilacz rubikon 300W odpalam go na sucho i działa jest ok Jak mogę go sprawdzić pod obciążeniem jak wyglądają napiecia? - czym go obciążyć? nie chce go podłączać do kompa bo może sie zrobić bummmm Edytowane 8 Czerwca 2006 przez -=virus=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Najłatwiej żarówkami samochodowymi.Na wszystkich napięciach podłączasz żarówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 tzn. jakiej mocy te zarowki maja byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zalaczasz test Super PI i mierzysz napiecia miernikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 zacytuje sie :wink: nie chce go podłączać do kompa bo może sie zrobić bummmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) ja używam 2 żarnikowej żarówki (ma ze 40W-60w), są 2 'plusy' i wspólna masa: jeden 'plus' podłączam do 12v drugi pod 5v a mase do masy :] Edytowane 10 Czerwca 2006 przez TOMAHAWK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) tylko ze nie mam zarówki dwużarówkowej to podłącze dwie jedna pod 5 a deuga pod 12 i wspólna masa jak dlugo tym testować? Edytowane 11 Czerwca 2006 przez -=virus=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...