Gość bazyl Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Mam taki problem przy ekranie na samym początku jak wyskakuje mi czy się zgadzam zainstalować i na te bzdety trzeba kliknąć ENTER to wszystko na niebieskim tle i w tym momęcie przestaje mi wykwyrać klawe bynajmniej nie działa sprawdzałem już 4 klawiatury ale nic. Może powiecie mi czego to wina Płyty przypadkiem biosu czy jeszcze czego ?? Prosze o dopwoedzieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Klawiatura PS2 czy USB? Jeśli USB to może trzeba włączyć opcję w BIOS (nie pamiętam jak się nazywała), chyba USB keybord support for dos czy jakoś tak - może pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Dziwne :| Sroboj wykasowac pamiec, ustawienia biosa, wyjmij baterie na 1-2min i zewrzyj zworke celar cmos, moze to cos da ? Jesli nie to pisz bedziemy myslec, pozdrawiam. Edytowane 8 Czerwca 2006 przez lukasrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 No i kiszka czyszczenie biosu nic nie daje klawa pos ps2 nie mam pojęcia już co to jest dodam że win 98 instaluje się normalnie. A ha formata walnołem bo komp działa ok ale przy przeglądaniu zdjęci się resetuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Masz inna grafike ? zeby na niej sparwdzic czy istalator idzie ? Trzeba krok po kroku szukac usterki, wloz inna grafe i sprawdz cos mi podowiada ze pujdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) No już to robiłem ale zrobie jeszcze raz. zaraz dam zmać. No i tak jak mówiłem niestety nic to nie dało chyba wezme win 98 i naistaluje xp Przy okazji macie sprzedać płyte główną pod 462 pod Athlona 1333 :D ??? Edytowane 8 Czerwca 2006 przez bazyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 No już to robiłem ale zrobie jeszcze raz. zaraz dam zmać. No i tak jak mówiłem niestety nic to nie dało chyba wezme win 98 i naistaluje xp Przy okazji macie sprzedać płyte główną pod 462 pod Athlona 1333 :D ??? Na allegro mozna cos kupic do 50zl spokojnie. Jak zmiana grafy nic nie da to sproboj ramy wymienic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...