k a m e r e k Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ktory z procesorów bedzie wydajniejszy przy zastosowaniach biurowych? ;) i ogolnie lepszym wyborem.. Za i przeciw? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Biurowych? Nie zauważysz ŻADNEJ różnicy w wydajności, a jeśli chodzi o czas pracy na baterii to intel. pozdrawiam Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Michrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 myślałem, że już jesteś na wystarczającym etapie, aby nie zadawać takich pytań :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) kazde pytanie jest dobre, nie kazda odpowiedz satysfakcjonuje.. ktos nie przewidzial, ze "w biurze" mozna robic cos wiecej niz "ms office" To moze jasniej- co jest wydajniejsze - kategorie sami sobie wybierzcie kucyk daruj sobie takie teksty - nic nie jest na takim etapie, zeby nie mozna bylo zadawac roznych pytan ;) Edytowane 8 Czerwca 2006 przez k a m e r e k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Kamerek ty sobie daruj... Rozumiem ze jakbys gral w biurze w Q4 to byla by to praca biurowa ? :lol: Nie zgadzam sie z twierdzeniem ze nie ma glupich pytan ... Ja tez myslalem ze etap wyzej jestes ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 brałbym Turiona - z czystej sympatii dla AMD :) no i zawsze 64bity które może kiedyś tam wykorzystasz... Poza tym Pentium M często jest tylko w opcji z GMA900/950 a Turiony natomiast często w konfiguracji z co najmniej ATi Xpress 200M, które bije integrę intela na głowę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) OK -za dygresje offtopic - dziekuje, a temat juz rozwiazany. Nic nowego sie nie dowiedzialem ;) , za to o postawach ludzi wiecej ;). ALe to juz niewazne. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez k a m e r e k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) OK -za dygresje offtopic - dziekuje, a temat juz rozwiazany. Nic nowego sie nie dowiedzialem ;) , za to o postawach ludzi wiecej ;). ALe to juz niewazne. Z niecierpliwością czekamy na następny :D a może zdołasz go rozwiązać zanim go założysz B) Edytowane 9 Czerwca 2006 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Z niecierpliwością czekamy na następny :D a może zdołasz go rozwiązać zanim go założysz B) a ja czekam na kolejna tak "blyskotliwa" wypowiedz, tak wiele wnoszaca do tematu, w ktorym pytalem o porownianie dwoch platform, widze ze za wiele oczekiwalem :mur: :mur: :lol2: nikt nie wrzucil jakichs testów SuperPi, innch benchmarków, a kazdy sie madrzy ehh , sam juz znalazlem odp. choc myslalem, ze tu bedzie szybciej - bo po co wywazac otwarte drzwi..coz ;) Edytowane 9 Czerwca 2006 przez k a m e r e k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 1)Jak ci 2 osoby mowia ze jestes pijany to idz spac ! 2)A ty zrobiles cos czy tylko zadales pytanie i czekasz laskawie na odpowiedz ? 3)Niektorzy userzy powinni miec mozliwosc pisania tematow tylko i wylacxznie przy zaakceptowaniu tresci przez moderatora :lol: 4)ZA duzo oczekiwales od nas ? Czemu od siebie nic nie oczekujesz,obrazasz tylko reszte osob ktore olaly twoj kolejny ganialny temat ! ps.Nastepny topic ktory powinien zostac zamknienty przez moderatorow.Watki tego autora prowadza tylko do offtopicow :| ps2.Lenistwo trzeba tempic ! ps3.Precz dzieciom neostrady ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Człowieku, sam jestes dzieckiem neostrady. ;) Hehe ;) Jak ja byłem dzieckiem to o tobie ptaszki nie cwierkały. ;) Poza tym u mnie w mieście to mało kto uzywa tego syfu, jesli ktokolwiek, gdyz o wiele taniej i sporo szybciej laczymy sie dzieki lokalnym ISP. Dziwne ze nikt nie zauwazyl w moim pytaniu - " i ogolnie lepszym wyborem", tylko maniacy gier uwzieli sie na "biurowe" ad ps2. > Tak ;), tak - lenistwo trzeba tĘpić, zgadza się ;). W sumie to ja sporo informacji dot. pytania juz mialem, ale jakos tak z sympatii zapytalem.. no i patrz jak w pysk na rondzie de Gaulla ;) Pytanie wiazalo sie z dwoma roznymi alternatywami w pewnym przedziale cenowym. Stosowną informację juz pozyskałem, takze dziekuję za wygenerowane wyżej posty ;). Tak, ze jak to mowią - komu w droge - temu laptop - mysle , ze wiecej tu juz nie ma nad czym rozprawiac ;) Mozecie sie zamknąć ten temat, zamknac, usunac nawet.. ;) wykasowac z bazy, nie wiem co tam jeszcze ;) Edytowane 9 Czerwca 2006 przez k a m e r e k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Tak, ze jak to mowią - komu w droge - temu laptop - mysle , ze wiecej tu juz nie ma nad czym rozprawiac Mozecie sie zamknąć ten temat, zamknac, usunac nawet.. wykasowac z bazy, nie wiem co tam jeszcze AMEN ps.Jesli ktos jeszcze chcesz szukac informacji ktore posiadl kamerek to odsylam do : http://www.google.pl/search?hl=pl&q=turion+vs+centrino&lr= Edytowane 9 Czerwca 2006 przez baxxxio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...