Bulizzor Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Czesc chce kupic drukarke i wpadlem na tego samsunga powiedzcie czy to dobry zakup? Drukuje niewiele (głównie tekst) i czarno-białe strony. I jak sprawa z tuszem tu wyglada? czy jest drogi czy zamienniki jakies są. Jestem w tym ciemny wiec prosze o pomoc. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paws85 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 hmm sam mialem ja wybrac jednak wszyscy polecali hp 1020 i ja w koncu zakupilem;) jedyny manakament to jakis blad z instalacja sterownika ale na stronie hp mozna znalezc rozwiazanie jak ja zainstalowac, a poza tym to super, drukuje bardzo szybko i ladnie, nie muli przy pdf`ach i ogolnie bardzo zadowolony jestem z zakupu pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ML1610 to bardzo fajna drukareczka i ladnie drukuje. ta 1020 tez jest jedna z ładniej drukujacych hpkow. Oczywiscie do obu drukarek da sie regenerowac zbiorniki. Porownaj ceny zakupu/regeneracji zbiornikow i wybieraj te bardziej oplacalna:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...