Gość rafifeo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 moze i racja... :) ale nie robmy juz OT bo jeszcze nam sie dostanie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Smaczna pizza to ty masz na swoim 7800gt, ale napewno na 6600gt juz bys nie mial. Pozatym co mi po smacznej pizzy, kiedy nie moglem jej ugryzc bo ciasto twarde. Sam widok nic nie daje ja chce ja jesc. :wink: ps. nie chwale sie tylko odpieram ataki co do ponoc bezmyslnego kupienia x800 nie majac jeszcze w posiadanie odpowiedniej platformy Nie bede, gwarantuje ci, potoczki odblokuje, podkrece i bedzie smigac. Mialem przez tydzien 6600gt i podziekowalem. Obęde sie bez SM3.0 i HDR. Pozatym dla mnie ma to sens w karcie pokroju conajmniej 6800gt. EOT zdecydowanie zgadzam się z Tobą. Ja też wolałbym mieć wydajność x800 z PS 2.0 niż słabawe 6600GT z 3.0 Tak na marginesie pojawiło sie coś takiego http://bachcomp.pl/index.php?action=item&i...t=&prevdisplay= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Widzę, że bachus81 ma do sprzedania x1800GTO@XL po atrakcyjnej cenie. Wartoby się zaiteresować tą kartą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Na stronie jest błąd :lol: Ilość jednostek PS to 12, a nie 16 :lol: BTW> Widzę, że kolega intensywnie promuje Swój sklep :) powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Wyraznie jest napisane, ze sie moduje wiec nie wiem do czego sie czepiasz. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 a tak przy okazji to czy oplaca sie kupowac gf 7300gt Galaxy (128,128) do konfigu AM2 : a64 3000+ , 512? czy moze jest cos lepszego w tej cenie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 to zalezy ile masz kasy. Bo warto zmienic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Wyraznie jest napisane, ze sie moduje wiec nie wiem do czego sie czepasz.Czekałem aż ktoś to napiszę i się nie czepam :lol: Jeżeli się moduje to ilość potoków nie 12 tylko 16 :D Any questions :D pozdro Edytowane 9 Czerwca 2006 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 pluszek, ja nie mam kasy, to nie dla mnie ta grafa ;] kolezanka ma okolo 360zl :) kompletuje se kompa wlasnie :) a ze podkrecac nie bedzie ona to jej na AM2 skladam ;P (zeby wrazie czego mozna bylo wymienic :) ona gra przewaznie w takie cos co sie 'the sims 2' wabi ;P czasem Serious Sam 2 :lol: - niezle co? ;P czasem nawet z nia przez siec w CoD naparzam, wiec grafa ma byc do takich gier ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jesli dolozysz z 50zl to kupisz X800GTO na Allegro.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ale mi sie wydaje ze jednak to 7300gt bedzie szybsze od x800gto ;] i do tego ma ps3... wiem wiem, zaraz ktos wyskoczy ze w takiej karcie tego sie nie wukorzysta, ale jednak to nie jest to samo co 6600 gt ;] wiec tu te wszystkie efekty sa os razu wspierane wydajnoscia... chyba wiecie o czym mowie ;P a moze wogole narazie sie wstrzymac z kupnem i poczekac az sytuacja z tymi 7300gt sie troche wyklaruje? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jeżeli się moduje to ilość potoków nie 12 tylko 16 :D Any questions :D pozdro Dobrze piszesz. Prosimy bachus81 o wyjaśnienia na temat modowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 a moze wogole narazie sie wstrzymac z kupnem i poczekac az sytuacja z tymi 7300gt sie troche wyklaruje? :)Poczekaj one dopiero weszly na rynek i cenki sa troche duze. sa to bardzo dobre karty. oczywiscie te od galaxy ;] Watpie zeby wersja 256mb z zalmanem staniala tak szyblo do 360 ale ta 128 jest bardzo dobra karta lepsza od 6600gt sam zieram na gf 7300gt ale ta z zalmanem :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian767 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zdecydowalem sie na x1800gto i od razu modernizacja i odblokowanie 4 potokow dzieki wielkie za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...