antonio350 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 witam.chciałbym się przesiąść na amd.mój pc to p4 3@3.6.płyta abit ic7-g,grafa 3dclub x800@xt.pamiątki geil one s.zasilacz cheiftec 420.dzwięk sb audigy ls.co można sprzedać żeby za dużo nie dołożyć do interesu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Czego oczekujesz od pc i ile możesz dać ze swojej kieszeni, jeśli możesz to oczywiście sprzedaj mobo i procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Byłbym wdzięczny gdybyś "czytelniej" pisał. A sprzedać to możesz tylko płyte i procka, reszta może zostać. Edytowane 8 Czerwca 2006 przez GreenGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A nie lepiej poczekać aż ustabilizuje się sprawa z AM2 i Conroe bo przeca kompa masz całkiem OK. Co ci w nim tak przeszkadza że chcesz zmienić akurat teraz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja bym zostawil jeszce tego kompa i zaczekal z pol roku do ustabilizowania sie sytuacji na rynku(conroe) Kompa masz wypasnego wiec nie spiesz sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja bym też zostawił tego kompa przynajmniej na miesiąc-dwa i dopiero wtedy się rozejrzał za czymś nowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 No tak ale jak będzie czekał to wartość jego mobo i proca maleje, no ale czekać warto. Jak to pogodzić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja bym poczekał do momentu wejścia do sprzedaży Conroe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 No chociaż trochę racji w tym jest, że szczególnie proc straci na wartości. Ja kupiłem niedawno P4 3GHz za 600zł i to jeszcze wtedy było bardzo tanio na Allegro. Za półtora miesiąca dostałbym za niego na Allegro tylko 300-350zł. Tak więc jak go będziesz sprzedawał to spróbuj go wcisnąć jakiemuś koledze za dobrą cenę ;]. Przez najbliższy miesiąc raczej nie zmieni się już za bardzo wartość P4 3GHz bo już w tej chwili można je kupić za grosze. Tak więc poczekaj, a potem go komuś "wciśnij" ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...