DRuMah Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Witam. Mam pytanie- czy wiecie moze jak zrobic, zeby MS Word przerzucal pojedyncze literki (i, z ,w itp.) na następną strone? W polskim jezyku jest to niegramatyczne. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Trzeba użyć spacji nierozdzielająca czyli : Ctrl + Shift + Spacja. Tutaj KLIK w pkt. III jest przykład jak z tego korzystać. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 ja mam na szczęście w edytorze LATEXa filtr który robi to za mnie :) bo wstawianie takich spacji nierozdzielających to trochę męczarnia.. no i nie zawsze w każdym miejscu postawisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...