kurek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 D-Link w swoim ruterku z tytulu skopal firmware i wersja od 2.07 powoduje notoryczne zrywanie polaczen wi-fi. Wiem ze firmware 2.52 rozwiazuje te problemy ale nie wiem gdzie go dorwac bo jest juz niedostepny. Moze ktos juz robil downgrade i mi moze podeslac/podlinkowac. konkluzja posiadacza D-Linka <_< Kurde niby D-Link jest taka markowa firma ale chrzania sie te ich rutery wi-fi na potege. Moj poprzedni DI-524 polecial za okno bo sie nie mogl zdecydowac czy dzialac czy nie. Kupilem (tylko takie mieli w moim miescia) wersje 624+ ktora miala byc mega hier super a w domu przeczytalem negatywne opinie o nim :blink: no i rzeczywiscie mi tez dzisiaj zaczol zrywac poaczenie wi-fi. Jedyna nadzieja w tym firmware 2.52 JAK KTOS MA TO PW!!!! hilfe hilfe !!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozioo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Tez jestem nieszczęsliwym posiadaczem tego AP. Po długich bojach znalazłem firmware który zdaje sie byc w miarę stabilny. Jego wersja to: Firmware Version: 2.08 , Mon, 27 June 2005 D-Link DI-624+_Pumas_router_208_0064_200500803_nml(0809175056).bin Staraj się nie przekraczac 350-400 połączen przechodzących przez router - jeśli używasz programów p2p musisz je zdecydowanie przyciąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 tylko ze on ma generalnie problemy zeby sie z lapem polaczyc a co dopiero p2p. Jak jest swierzy system i sie skonfiguruje to go nawet p2p nie jest w stanie rozlaczyc a jak ghosta robie po przywroceniu systemu ruter wariuje i zadne kasowanie ustawien w ruterze i windowsie nie pomaga. Ale badziew moj boze chyba sprzedam ten ruter na allegro bo nie idzie z nigo kozystac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozioo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Po przywróceniu systemu sprobuj odłączyć na ponad godzinę (podobno 62+ minuty) router od prądu - wtedy wyzerują się wszelkie ustawienia dotyczące sieci. Nigdy nie probowałem tego robic, ale moze zadziała:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...