hinco Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 w takim razie mam 4 sale litr poe [; więc mineralka jest uniwersalna ? a co z np co2 i innymi gazami do auto/kaskad? jest jakiś sens jeszcze używac poe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Mineralka nie jest uniwersalna ! Np. r134a, r404a czy innych nie użyjesz na mineralce, akurat R507 jest taki fajny. Co2 jest obojętny, nie ma znaczenia z jakim typem oleju go używasz. Edytowane 11 Czerwca 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Mineralka nie jest uniwersalna ! Np. r134a, r404a czy innych nie użyjesz na mineralce, akurat R507 jest taki fajny. Co2 jest obojętny, nie ma znaczenia z jakim typem oleju go używasz. bylo trzeba dopisac ze do co2 musisz dodac jakis gaz, ktory bedzie przenosil olej... bo znowu ktos kiedy zbladzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 oj robaczki robaczki, jak sie z hinciem was pytalismy na HT czy trzeba do r507 poe, to mowiliscie ze musi byc poe, bo 507 nie przenosi mineralki. A teraz sie odmienilo i ja nic o tym nie wiem ;) ehhhhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 bylo trzeba dopisac ze do co2 musisz dodac jakis gaz, ktory bedzie przenosil olej... bo znowu ktos kiedy zbladzi :P Prawda oj robaczki robaczki, jak sie z hinciem was pytalismy na HT czy trzeba do r507 poe, to mowiliscie ze musi byc poe, bo 507 nie przenosi mineralki. A teraz sie odmienilo i ja nic o tym nie wiem ;) ehhhhhh No i nic sie nie zmieniło, ciągle mineralki nie przenosi :P ale używać można :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 oj robaczki robaczki, jak sie z hinciem was pytalismy na HT czy trzeba do r507 poe, to mowiliscie ze musi byc poe, bo 507 nie przenosi mineralki. A teraz sie odmienilo i ja nic o tym nie wiem ;) ehhhhhh Prawda No i nic sie nie zmieniło, ciągle mineralki nie przenosi :P ale używać można :D zmienilo sie - argumentacja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 mozna wiedziec jak wyglada kosztorys tego układu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 mozna wiedziec jak wyglada kosztorys tego układu :P740zl z miernikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 740zl z miernikiemZnaczy z termometrem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Tak, bo Raven sprzedawał, zbiera na felgi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Tak, bo Raven sprzedawał, zbiera na felgi :PPrzez ten samochod to on pol domu sprzeda :D Jak on bez terma bedzie uklady robic? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 ma inny ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...