Aquarium Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Mam taki mały problemik. Zrobiłem update sterowników VIA (łącznie z driverem SATA z pakeitu viaHyperion). Wszystko śmiga bez problemów, tylko po załadowaniu systemu mam na pasku ikonkę odmontowania dysku twardego (ala USB) :) Dysk jeden, bez raida. Ma ktoś sugestie jak się tego draństwa pozbyć? :mur: Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 To normalne teraz to właśnie jest wszystko OK każdy kto ma dysk SATA tak ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 NO chyba jednak nie kazdy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 normalne, czy nie, pozostaje pytanie jak się pozbyć powiadomienia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 U mnie to normalka odkąd mam dysk SATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Jest to spowodowane tym ze SATA przewiduje kozystanie z funkcji HotPlug, czyli mozliwosc odlaczania dysku podczas pracy komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 A jak sprawa wygląda przy reinstalacji systemu? Teraz był robioty update sterów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...