Adrian_18_18 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Witam mam takie pytanie chodzi o telefon ktory chce kupic ale nie stać mnie na kupienie go odrazu chcialbym go wziążć na raty a chodzi mi o SONY ERICSSON K750i...Czy idzie go wziąźć na raty??? Jak tak to gdzie moge go wziąźć?? W Media markt patrzyłem na necie i nie ma i już sam nie wiem gdzie mam go szukać :( Prosze o pomoc Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Adrian_18_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 np. w media markcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zawsze możesz go kupić w abonamencie a jego samego potraktować jako raty, bo na jedno wychodzi + dodatkowe minuty ;) W każdym sklepie phonowym, może germanos czy coś? P.S. Popraw te orty!! "wziąĆ" tak w tytule jak tekście ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...