matdys Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Witam! Przeglądałem forum i było kilka tematów, w których zdolni użytkownicy-majsterkowicze tego forum pokazywali swoje osiągnięcie pod względem tworzenia własnych monitorów lcd. Bardzo spodobał mi się ten pomysł, i chciałbym coś takiego zrobić. Chodzi mi o monitorek, na którym mógłbym wyświetlić np. obraz z tunera tv. Czego potrzeba (poza matrycą) by stworzyć takie cacko?. Chciałbym aby wyświetlał wszystkie kolory (tak jak normalny monitor lcd). Proszę mnie strasznie nie zmieszać z błotem, że nic nie umiem itp. Dopiero się uczę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Witam! Przeglądałem forum i było kilka tematów, w których zdolni użytkownicy-majsterkowicze tego forum pokazywali swoje osiągnięcie pod względem tworzenia własnych monitorów lcd. Bardzo spodobał mi się ten pomysł, i chciałbym coś takiego zrobić. Chodzi mi o monitorek, na którym mógłbym wyświetlić np. obraz z tunera tv. Czego potrzeba (poza matrycą) by stworzyć takie cacko?. Chciałbym aby wyświetlał wszystkie kolory (tak jak normalny monitor lcd). Proszę mnie strasznie nie zmieszać z błotem, że nic nie umiem itp. Dopiero się uczę :) No to sam tego nie zrobisz. I nie da rady tak łatwo z wszystkimi kolorami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 czego potrzeba? matryca, prztwornica i sterownik do matrycy, ale jesli o to pytasz to sam tego nie zbudujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) to może zadam inne pytanie :) -Jak zrobić krok po kroku taki zestaw jak w TYM( http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=188626 ) topiku. Co trzeba kupić itp. :) Proszę o pomoc, ponieważ chciałbym mieć taki monitorek ;) Edytowane 10 Czerwca 2006 przez matdys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 to to jakąś matryce od laptopa z wystawki za ok 20 zł i karte VGA ze złonczem syfrowym na pci za 5 zł i tasma od dysku ... Tylko tak osiągniesz ok 16kol. jak dobrze zekranujesz to 256 a di filmów potrzebne troche więcej ...trza by sterownik zrobić a to trudno ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 najlepiej jakbys robił z kimś kto potrafi i wtedy sam przy "mistrzu" byś się nauczył :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Drogi czcigodny wironie ;p, najpierw trzeba mieć takiego mistrza który się na tym zna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) na tym forum sa przynajmniej czterej :D Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 to moze napisz w tym temacie co podales linka tam szybciej ktos odpowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...