Adyan Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Witam. Mam 3 pytania do was: 1. Czy warto wymienić Radeona9800Pro 128MB/256BIT na Geforce 6600GT (ale pamiątki 128BIT) czy lepiej poczekać na premierę kart obslugujących DirecX 10 ? 2. Mam obecnie 2 kostki Ramu (512+256). Chcialbym zakupić 2x1GB (dual) i jakie polecacie do mojej mobo ? 3. Obecnie mam dysk twardy 80GB (rpm7200 i tylko 2MB cache) i czy jak wymienię go na dysk SATAII to odczuję oprócz szybszego kopiowania plików wzrost wydajności w windowsie i grach ? (większej pojemności nie potrzebuje i jak nie byloby różnicy to wolalbym zostawić ten co mam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 1. Poczekaj :) 2. nie wiem ;P teraz na allegro nie widze nic konkretnego :( 'zapoluj' na Patrioty jakies :) 3. w grach raczej nie odczujesz zbytnio ale w ladowaniu windy i szybkosci kopiowania tak :) // o pamieci to mozesz sie bic. o te tutaj: http://allegro.pl/item108582231_ocz_el_gol...8_nowe_bcm.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) 1. Ja bym nie czekał tylko brał teraz np GF7600GS od Galaxy I wykręcił go na GT spokojnie. 2. Ile masz kasy na ram ? bedziesz kręcił ? może to http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=21981 3. W windzie różniece odczujesz. :) Edytowane 10 Czerwca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 1. Nie jak juz to na grafe pokroju 76GT. 2. G.Skill HZ teraz mozna je dostac naprawde tanio na allegro a swietnie sie podkrecaja. 3. Spektakularnego wzrostu transferow nie bedzie, lepiej poprostu dokupic drugi dysk jak malo Ci miejsca a nie zamieniac obecny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 1. IMO jesli mozna poczekac, i to co chcesz chodzi ci w miare o.k. to nie ma po co zmieniac ;] poczekaj jeszcze troche :) jesli np za miesiac odczujesz silna potrzebe to wtedy zmien ;P zawsze troche to stanieje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...