Arex Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Zapraszam wszystkich na moja stronke wszystko jest nadal testowana wiec jak ktos ma wolne 5 min moze sie zalogowac i cos napisac www.tibcheat.xt.pl/ :lol: Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Arex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 A walczysz knajtem i walisz ejksem czy moze jestes druidem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 ja jestem druidem i sorkiem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Stronka z wyglądu ujdzie Treści merytorycznej ocenić nie moge - nie znam się na Tibii (która IMHO ssie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ale tylko ujdzie. Za dużo wszystkiego naraz. Brak jakiegoś porządnego uporządkowania danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 To jest ta gra, w którą grał ten chłopak co pobił mamę krzesełkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) <OT> O ile dobrze pamiętam to tak :-D <EOT> Stronka nienajgorsza, widziałem gorsze, ale trzeba jeszcze nad nią popracować. Oprawa graficzna mogłaby być lepsza! IMHO zastosowany theme jest brzydki! Edytowane 20 Czerwca 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja naszczescie etap tej gry mam juz za soba ;/ byl 89 lvl elite k 83 sword 84 shield lunara no ale jakos sie z tego wyrwalem i to konto sprzedalem. Spadek w nauce byl straszny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...