misiu2099 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 witam tak jak w temacie: nie moge zalogowac sie do systemy gdyz po wpisaniu hasla zostaje natychmiast wylogowany :mur: wydaje mi sie ze to moze byc jakis trojan ale nie jestem pewien. raz mi sie udalo zalogowac i usunalem antywirusem te pliki ( juz nie pamietam zadnych nazw bo po imprezie bylem) a potem ustawilem przywracanie systemu lecz nic to nie pomoglo (pliki ktore usunalem antywirem byly to pliki systemowe i winxp zaczal sie pluc o jakies tam plytki) macie moze jakies pomysly?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Podłącz dysk u kumpla i z pod jego windowsa spróbuj przeskanować dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 tryb awaryjny ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) tryb awaryjny ? ;]A nie szybciej wpisać format c?? :P EDIT: Przepraszam, jeżeli uważasz to za służne to wykasuj tego posta. Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 A może jednak bez takich rad ? Grzechu ? Tryb awaryjny naciśnij f8 lub wybierz ostatnią dobrą konfiguracje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2099 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 niestety z podlaczeniem u kogos moze byc klopot bo nikt chyba jeszcze nie ma sataII :sad: format raczej odpada bo to bedzie wecej pracy niz usuniecie wirusa. pod trybem awaryjnym rowniez nie moge sie zalogowac. mam pytanie czy mozliwe jest to, ze na moim komputerze zamiast pliku userinit.exe jest user.exe?? wiem ze podmiana ich moze pomoc w rozwiazaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 niestety z podlaczeniem u kogos moze byc klopot bo nikt chyba jeszcze nie ma sataII :sad: format raczej odpada bo to bedzie wecej pracy niz usuniecie wirusa. pod trybem awaryjnym rowniez nie moge sie zalogowac. mam pytanie czy mozliwe jest to, ze na moim komputerze zamiast pliku userinit.exe jest user.exe?? wiem ze podmiana ich moze pomoc w rozwiazaniu najlepsza byla by plytka bootowalna z programi antywirusowymi ps.pisales ze nikt nie ma sataII, sataI tez moze byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Jaka winda? Jeśli XP x64 trial to skończył ci się okres dema :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 A sprobuj sie zalogowac tak: login: Administrator pass: ##TUTAJ NIC NIE WPISZ## 90% uzytkownikow ma takie konto administratora :] :] :] . Moze sieknelo Ci tylko twoje konto, a nie wszystkie? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2099 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 win Xp prof. siekneło wszystkie bo już próbowałem też na administratora. musiałem trafic widocznie na jakiegos robaka ktory nie chciał się odczepic. jakby ktos miał podobny problem to znajdzie rozwiązanie tutaj lub tutaj. u mnie niestety zadne rozwiazanie nie pomogło. tzn pomogło rozwiązanie grzecha_1990: format c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...