Skocz do zawartości
misiu2099

Brak Możliwości Zalogowania Do Systemu

Rekomendowane odpowiedzi

witam

tak jak w temacie: nie moge zalogowac sie do systemy gdyz po wpisaniu hasla zostaje natychmiast wylogowany :mur: wydaje mi sie ze to moze byc jakis trojan ale nie jestem pewien. raz mi sie udalo zalogowac i usunalem antywirusem te pliki ( juz nie pamietam zadnych nazw bo po imprezie bylem) a potem ustawilem przywracanie systemu lecz nic to nie pomoglo (pliki ktore usunalem antywirem byly to pliki systemowe i winxp zaczal sie pluc o jakies tam plytki) macie moze jakies pomysly??

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

tryb awaryjny ? ;]

A nie szybciej wpisać format c?? :P

EDIT: Przepraszam, jeżeli uważasz to za służne to wykasuj tego posta.

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety z podlaczeniem u kogos moze byc klopot bo nikt chyba jeszcze nie ma sataII :sad: format raczej odpada bo to bedzie wecej pracy niz usuniecie wirusa. pod trybem awaryjnym rowniez nie moge sie zalogowac. mam pytanie czy mozliwe jest to, ze na moim komputerze zamiast pliku userinit.exe jest user.exe?? wiem ze podmiana ich moze pomoc w rozwiazaniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety z podlaczeniem u kogos moze byc klopot bo nikt chyba jeszcze nie ma sataII :sad: format raczej odpada bo to bedzie wecej pracy niz usuniecie wirusa. pod trybem awaryjnym rowniez nie moge sie zalogowac. mam pytanie czy mozliwe jest to, ze na moim komputerze zamiast pliku userinit.exe jest user.exe?? wiem ze podmiana ich moze pomoc w rozwiazaniu

najlepsza byla by plytka bootowalna z programi antywirusowymi

ps.pisales ze nikt nie ma sataII, sataI tez moze byc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

win Xp prof. siekneło wszystkie bo już próbowałem też na administratora. musiałem trafic widocznie na jakiegos robaka ktory nie chciał się odczepic. jakby ktos miał podobny problem to znajdzie rozwiązanie tutaj lub tutaj. u mnie niestety zadne rozwiazanie nie pomogło. tzn pomogło rozwiązanie grzecha_1990: format c.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi