Kml Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 U mnie w sieci lokalnej jest serwer 350GB na którym jest ponad 100 filmów ponad 100 gier (pełne wersje), oprogramowanie itp itd jest oczywiście dostępny tylko dla klijentów usługodawcy internetowego. Szef owej firmy mówi że jest to jeden z największych serwerów tego typu w Polsce czy to prawda ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 tego nie wiesz bo nikt kto trzyma ripy z filmow i gier nie trabi o tym glosno; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 spryciaz z niego udostepnia lewe gry i jeszcze to reklamuje, gratulacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 nie , 350 jak na warez to bardzo malo zwlasza ze tam wszystko lezy a ze jeden z najwiekszych w polsce to :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 U mnie w sieci lokalnej jest serwer 350GB na którym jest ponad 100 filmów ponad 100 gier (pełne wersje), oprogramowanie itp itd jest oczywiście dostępny tylko dla klijentów usługodawcy internetowego. Szef owej firmy mówi że jest to jeden z największych serwerów tego typu w Polsce czy to prawda ????350 GB, aż 100 filmów i gier... Buahahaha, to raptem 4 zwykłe dyski 80GB :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 A jeżeli dopisze że to na jakieś 80 osób może mniej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 W mojej sieci jest taki serwerek, a ma on ponad 1TB(czyli 1000GB :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 wejdz na Direct connect i masz hub z 10- 100 TB. to jest dopiero skarbnica softu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 teraz beda przechwalki kto ma "wiekszego serwera" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 teraz beda przechwalki kto ma "wiekszego serwera" :lol: ja sie nie chwale bo mam az 100 MB :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 w/g mnie malo... na DC maja po 900GB udost. (i to nie DC++, czyli nie udostepniony LAN tylko lokalnie na kompie maja tyle) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ooo jejku mam neta od niedawna i ten "ogrom" mnie zadziwia : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ale czyz DC zassiesz film 700MB w 25min?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ja zasam w 4 godziny z emule, a wybor mam lepszy niz w wypozyczalini ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 zalezy od kolesia od ktorego zasysasz. transfery ida od 0,01 kb do bardzo duzych. w 25mim nie zassasz, ale w godzinę spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 w godzine spoko :> na super łączu ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ja ma kazie wyciągnolem raz 58 kilo.a na dc to srednia to 15 kilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 W 25 minut? Mozliwe, ale to tylko admin jakiejs sieci i to bardzo szybkiej :). albo np szef TPSA :D. In sweden troche bogatsi ludzie takie filmy zasysaja w 40-60 minut :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ja zasam w 4 godziny z emule, a wybor mam lepszy niz w wypozyczalini ;) W 4 godziny to co ty masz z łącze?? :) mi się z 5 dni ściąga jak dobrze pujdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 dokladnie kilka dni ja sciogam na sdi ale komp nie chodzi 24h na dobe troche mniej... jestem szczęsliwym uzytkownikiem SDI ;) a na jednym pliku jaki transfer maxymalny wyciagacie (sdi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Mój qumpel na sdi średnio to ma 11kb. Oczywiście jak z dobrego serwera ciągnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 A jeżeli dopisze że to na jakieś 80 osób może mniej ??350/80=4GB uważasz to za dużo? To może cenowo: 4*(WD Caviar SE 80 GB WD800JB 8MB cache) = 4*528=2112 2112/80=26,4PLN :lol: Ale czyz DC zassiesz film 700MB w 25min?? Z DC to na normalnym łączu nie, ale jak tyle zajmuję Ci na lokalnej to też kiepsko. Niech by sprzedał te dyski i zamontował porządne switche, bo na sieci 100Mbit film przegrywa się koło minuty. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Eee panowie wczoraj sciagnalem przez 6 godzin ponad 6 GB z Dc i to wcale nie jest rekord.... Max jaki mialem na Kazie to 270Kb od jednego kolesia, Na Dc 220 od kolesia w Dani ktory mial 10 MBit lacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ale czyz DC zassiesz film 700MB w 25min?? Ja zassam, tylko ze na hubie sieci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 HEY ale to jest serwer w mojej sieci lokalnej więc dlaczego sie dziwicie że zasysam filma w 25min ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 HEY ale to jest serwer w mojej sieci lokalnej więc dlaczego sie dziwicie że zasysam filma w 25min ??Dziwimy się, bo to dużo jak na lokalną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 do zwyklego kompa z raidem mozesz wpakowac 960gb (8x120), a serwer powinien miec wiecej zakladajac ze ma to byc ftp / pseudo-warez na kilkadziesiat osob ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 e tam serwery, moj mial 50 mb i byl najwiekszy w moim bloku - bo jedyny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 jak zrobić serwer ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 załozyc ftp- naprzykłąd programem FTPguild Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...