ParanoiK Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Jak dasz sprzęt to mogę ci zrobić serwer ;>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 350 to nie duzo jak na ftp sieciowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 CesarFTP :D Najprostszy jaki widzialem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Eee panowie wczoraj sciagnalem przez 6 godzin ponad 6 GB z Dc i to wcale nie jest rekord.... Max jaki mialem na Kazie to 270Kb od jednego kolesia, Na Dc 220 od kolesia w Dani ktory mial 10 MBit lacze a jesli moge zapytac co ty masz dokladnie za lacze ... ? bo moje sdi sie do tego nie umywa .... ;) film jak dobrze pojdzie to bedzie w 24h ... a co do tego lacza to interesuje mnie gdzie, od kogo, za ile i jakbys mogl to rzuc jakims www Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 3 godziny - 6 gb - szwedzki server - lacze 10mbit co do serva, to faktycznie duzy, juz ja z bratem mamy 2 razy wiecej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Ja ostatnio koledze z sieci w 15 minut wysyłałem film 3 części kazdy po 700MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Ja ostatnio koledze z sieci w 15 minut wysyłałem film 3 części kazdy po 700MB. Hm ale to po lanie? :) Wiec masz pewnie 100Mbitow :) hm :) Ja 10 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Ja 700 MB z sieci ciagne zwykle 20-30 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Ocywiście, że po LANie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 co wy kurde .... mój severek na sdi to 50mhz@55mhz , hdd 260mb ( no teraz jusz 10gb) i nic wiecej mi nie trzeba średni transfer 11.7kb :) no ale za to to jest najlepszy serwer w mojej mijscowości ( bo jedyny :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 U mnie w sieci lokalnej jest serwer 350GB na którym jest ponad 100 filmów ponad 100 gier (pełne wersje)[...] Z czym do ludzi :) , inny przykład: 0,5 tys. kompów pod jednym dachem, ethernet 100mbit host-host, szkielet 1Gbit piętro-piętro, zasoby filmów, mp3 i innych dobroci liczone w dziesiątkach TB 8) Raj na ziemi a konkretnie jeden z akademików w W-wie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Czyżby mikrus? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 U mnie w sieci lokalnej jest serwer 350GB na którym jest ponad 100 filmów ponad 100 gier (pełne wersje), oprogramowanie itp itd jest oczywiście dostępny tylko dla klijentów usługodawcy internetowego. Szef owej firmy mówi że jest to jeden z największych serwerów tego typu w Polsce czy to prawda ????mam dostep do ftp wiekszego pare razy :) wiec najwieksze to to nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...