Skocz do zawartości
Kml

BIG serwer !!

Rekomendowane odpowiedzi

Eee panowie wczoraj sciagnalem przez 6 godzin ponad 6 GB z Dc i to wcale nie jest rekord....

Max jaki mialem na Kazie to 270Kb od jednego kolesia, Na Dc 220 od kolesia w Dani ktory mial 10 MBit lacze

a jesli moge zapytac co ty masz dokladnie za lacze ... ? bo moje sdi sie do tego nie umywa .... ;) film jak dobrze pojdzie to bedzie w 24h ...

a co do tego lacza to interesuje mnie gdzie, od kogo, za ile i jakbys mogl to rzuc jakims www

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie w sieci lokalnej jest serwer 350GB na którym jest ponad 100 filmów ponad 100 gier (pełne wersje)[...]

Z czym do ludzi :) , inny przykład: 0,5 tys. kompów pod jednym dachem, ethernet 100mbit host-host, szkielet 1Gbit piętro-piętro, zasoby filmów, mp3 i innych dobroci liczone w dziesiątkach TB 8) Raj na ziemi a konkretnie jeden z akademików w W-wie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie w sieci lokalnej jest serwer 350GB na którym jest ponad 100 filmów ponad 100 gier (pełne wersje), oprogramowanie itp itd jest oczywiście dostępny tylko dla klijentów usługodawcy internetowego. Szef owej firmy mówi że jest to jeden z największych serwerów tego typu w Polsce czy to prawda ????

mam dostep do ftp wiekszego pare razy :) wiec najwieksze to to nie jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi