silver Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 OK... Ja wiem, że AMDki są tańsze od P4, i wszyscy kupujecie amd..... Ale jeżeli kasa nie grałaby roli, to INTEL czy AMD ? I oczywiście DLACZEGO ? I czemu wszyscy podniecają się tymi nowymi batonami amd :) ?? Dlatego, że są dobre i tanie? Jak one się mają do P4 z HT ? 8) Pozdrowienia :!: :wink: [/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 I czemu wszyscy podniecają się tymi nowymi batonami amd :) ?? Dlatego, że są dobre i tanie? [/b] ta sa zajebiscie dobre... lepsze niz snickers!! :lol: :lol: jestes na forum na którym dziennie powstaje kilkadziesiąt topiców itp archiwum na chyba ze klikaset "stron" a Ty zadajesz idiotyczne pytanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ja bym w chwili obecnej postawil na intela... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ty ale od marsa tez sa lepsze ? i jak sie ma ta cena do bounty, co ? wez mi napisz, bo ja jestem zajebiscie ciekawy i wez mnie nie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ty ale od marsa tez sa lepsze ? i jak sie ma ta cena do bounty, co ? wez mi napisz, bo ja jestem zajebiscie ciekawy i wez mnie nie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iaj i tak wszystkie gorsze od kinder bueno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ty ale od marsa tez sa lepsze ? i jak sie ma ta cena do bounty, co ? wez mi napisz, bo ja jestem zajebiscie ciekawy i wez mnie nie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iaj silver z takim slownictwem i poziomem topicow to sobie daj na looz OK ? Topicow o wyzszosci ktorej kolwiek platformy bylo wiele. Niniejszym zamykam temat, przewidujac jak sie zakonczy taka dyskusja. BTW, przypominam o zasadach dotyczacych kultury oraz zakladania topicow, poczytaj sobie jeszcze raz na ten temat :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ty ale od marsa tez sa lepsze ? i jak sie ma ta cena do bounty, co ? wez mi napisz, bo ja jestem zajebiscie ciekawy i wez mnie nie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iaj Grzeczniej trochę. A tematów o AMD vs. Intel było mnóstwo więc archiwum rlz :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...