EMENTALER Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 http://www.allegro.pl/item108470453_xfx_ge...tv_box_agp.html Co sądzicie o tej karcie?? Dla mnie jakaś podejrzana cena(tak mi się wydaje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Jak na 6600Gt agp to spoko sprzecik, cena wg mnie jest adekwatna do karty, firma widac dosyc zaufana wiec nie ma co szukac dziury w calym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ale 256 MB to już porażka :lol2: Imo nie ma się czym podniecać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ale 256 MB to już porażka :lol2: Imo nie ma się czym podniecać. Porażka pod jakim wzgledem? Wiesz ze nv nie wprowadzila 66gt 256mb na szeroką skale bo zagrozone byłyby 6800? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamservice Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 jesli juz to nv produkuje i wprowadza tylko silniki kart, wielkosc i rodzaj zastosowanej pamieci zalezy od producenta karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 jesli juz to nv produkuje i wprowadza tylko silniki kart, wielkosc i rodzaj zastosowanej pamieci zalezy od producenta kartyChyba wiadomo ze zeby do produkcji kart doszlo nv musi je zatwierdzic wiec nie wiem czym starales sie zablysnac :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...