pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Słodkie, zimne, co tu dużo mówić niebo w gębie :D Właśnie jem truskawkowe 1L no-name :D Jakie są wasze ulubione lodziki :D:D? :oops: Edytowane 11 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Waniliowe i czekoladowe :D z orzechami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 waniliowe,śmietankowe, z adwokatem i brandy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Waniliowe z zielonej budki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 truskawkowe, czekoladowe oraz cytrynowe:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Hehes.. włoskie wszelakiego rodzaju.. ;] Jeszcze nie jadłem takich które mi nie smakowały.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 A moj ulubiony lodzik to gałkowy :oops: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Włoskie: wanilia, śmietanka, orzech, cytryna. Na patyku: Big Milk (nr 1 wśród lodów), Grand Rożek: wanilia, śmietanka, orzech, cytryna. Wszelkie inne raczej nie wchodzą w grę - chyba, że coś zapomniałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Dziś jadłem Algide 1L kawowa/smietankowa, bardzo dobre i dośc tanie (6.40). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Z lodzików na patyku to: Magnum wszelkiego rodzaju powala od strzała ;) A na co dzień Big Milk. Atlanty też dobre, szczegulnie że praktycznie każdy wygrywa :) Gałkowe są najlepsze, albo takie co sprzedają na "łopatki" :P Włoskie też mogą być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Włoskie rządza ;] a po za tym : deserki lodowe z owocami mojej mamy - wybitne.. :> mmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Patykowate: magnum Gałkowate: miętowe z kawałkami czekolady Włoszczyzna: śmietankowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Grycana - Malinowe - Jerzynowe - Cytryna - Mleczna czekolada - Kokosowe - Malaga - Zabajone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 lubie lody czekoladowe, truskawkowe, smietankowe, waniliowe :> ostatnio stawiam na ilosc wiec kupuje jakies no-name :D na patyku ostatnio zasmakowalem w bigmilkach :) rozki tyklko orzechowe i truskawkowe :) z galki to smietana z czekolada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Śmietanko-czekoladowo-truskawkowe z ajerkoniakiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Big milki i magnumy roxuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Najlepsze lody we Wroclawiu w "Romie" kolo Drobnera. Oprocz standardowych smakow (owocowe robione z prawdziwych owocow, a nie soku), sa do wyboru np. karotka (marchewkowe), piernik, buraczkowe widzialem kiedys, wielowarzywne itp. Stara, prawdziwa lodziarnia - lody wyrabiane na miejscu :D ps. tradycyjne smaki owocowe (truskawka, porzeczka itp) daje 2 galki w cenie 1 (po 1,5pln jak dobrze pamietam). ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 ja lubie lody wloskie -> praktycznie wszystkie :P na patyku -> nogger i gałkowe (min cytrynowe, straciatella, jabłko, jagoda...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Miętowe (takie z czekoladą) z Zielonej Budki wymiatają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ten duży rożek Algidy z tymi czekoladowymi kuleczkami roxuje :) A tak to wogóle rożki waniliowe lub czekoladowe :) Śnieżka z adwokatem tez dobra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 ja lubie lody wloskie -> praktycznie wszystkie :P na patyku -> nogger i gałkowe (min cytrynowe, straciatella, jabłko, jagoda...) galkowe na patyku? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 galkowe na patyku? :>Lubisz lody, nei? Heat tesh lubi...;> Lodożercy :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Lody Algidy i 'wloskie" sa najlepszymy lodami jakie czlowiek stworzyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja tam lubię bardzo lody włoskie. Smakują mi też wszelkiej maści lody orzechowe, wanilowe, miętowe, zabajowe i likier jajeczny. Lody gałkowe to tylko z Zielonej Budki. Według mnie najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja tam lubię bardzo lody włoskie. Smakują mi też wszelkiej maści lody orzechowe, wanilowe, miętowe, zabajowe i likier jajeczny. Lody gałkowe to tylko z Zielonej Budki. Według mnie najlepsze zabajone chyba ;] to jest nic innego jak malaga, też lubie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Dla mnie big Milk i lody włoskie roxują :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Big Milki śmietankowe :] W tym roku wygrałem już trzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Atlanty w tym sezonie roxują :D Kupujesz jednego, który wygrywa i tak w kółko :D Prawie każdy wygrywa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 zabajone chyba ;] to jest nic innego jak malaga, też lubie Malaga riki taki i kasztanki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...