-mess- Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 jak w temacie, najlepiej zeby byl olympusa :D czy zna ktos model ktory posiada taka funkcje? prosze pilnie o pomoc :) z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 do txt ?? to wogóle taki istnieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 lol co za bzdura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 klientka wygladala jakby wiedziala o czym mowi, a ze mi nie udalo sie nic takiego znalezc, a sam przypuszczalem ze cos takiego nie istnieje, napisalem na forum gdzie liczylem na jakas normalna odpowiedz, bo uwazam ze tu sa ludzie ktorzy wiedza znacznie wiecej ode mnie, i wiem ze tak jest. pyrko mogles darowac sobie taka buraczana odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 moze jej chodziłło ze ma od razu dzwiek i rozmowe na pismie :P no naprawde nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zmienic rozszerzenie z *.wav na *.txt i po sprawie :D Ale jak juz ktos pisal bzdura :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...