mateusztt Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Proszę o pomoc ! Zmieniłem system Win Xp Profesional ( SP 1 ), zablokowałem co się dało korzystając z programu xp-AntiSpy 3.95. Problem ktorego nie umiem rozwiązać polega na tym że komp podłączony do netu wysyła i odbiera jakieś dane ( tylko podłączony, zadne programy nie włączone ) w 3 godziny wysłał 40MB a ściągnął 6MB , trwa to nadal ). To chyba nie jest normalne :sad: . Czy ktoś wie jak temu zaradzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 jakiegos robala juz masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 jeżeli szukasz rozwiązania doraźnego Kerio Personal Firewall - darmowy recznie w nim ustawiasz co ma się włączać a co nie nic ci się samo nie właczy bez twojego pozwolenia no i pewnie zlokalizujesz winowajce i sprawisz że przestanie psuć sieć i twoj system ale nic poza tym (chociaż to i tak dużo:P) podejrzewam ze konieczny bedzie format partycji systemowej <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) a jaki masz ten internet siec lokalna, neostrade czy co ? i zrób coś jeszcze: w Uruchom wpisz "cmd" potem w oknie które się uruchomi wpisz: tasklist /SVC i zrób zrzut tego c się pokarze oraz wpisz: netstat -a -b -n i zrób zrzut ale najlepiej zainstaluj sobie SP2 Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Przy tak dziurawym systemiejak XP SP1 to całkiem normalne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Kerio + Ad-aware + ewido i problem z glowy.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusztt Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Dzieki za rady ! zaraz poprobuje z kerio mam neostradę, system zainstalowałem 2 dni temu razem z kaspersky avp i XoftSpy tasklist netstat Kerio wykazal ze cały ruch generuje asn2.exe ( jakiś syf co przypętał sie przy instalacji ciekawe ze Kaspersky AVP z dzisiejszą aktualizacją go nie wykrywa.... :angry: ) Wywaliłem go z rejestru i transmisje sie skonczyły, czyli jest OK Dzieki wszystkim !!! :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 SP2 rox ! Zapora w sp2 sama sie pyta czy jakiś program ma mieć dosttęp czy nie ... Ja tam chciałem miec antywira bo łapałem wiry na xp pro sp1 jak zainstlowałem home sp2 ( orginalny ;D ) to nie mam anty wira a żadnego [ciach!]a nie ma ... SP2 powinien załatwić sprawe , ale najpierw otrzywiście formata ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 cieszę się że kerio pomógł :P co do zapory w sp2 zawsze off jeszcze sie suka włącza sama czasami :/ kiedyś po instalacji sp2 na świezym systemie nałapałem w ciagu godziny więcej chłamu niż przez rok :/ bez niej z Avastem! nie ufam temu wytworowi jest zainstalowany ale tylko i wyłacznie dlatego że bez tego niektóre gry ( nowsze ) protestują :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...