macias84 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ostatnio zastanawiam się nad kupnem Jakiejs kary muzycznej Chciałbym aby było to coś dobrego ale za razem taniego. Nie chodzi mi tu o karty Creative kosztujące tak przeciętnie 100-200 za najtańsze modele tylko coś co będzie lepsze niz mój Realtec z płyty a zarazem nie zrujnuje mi budżetu czyli tak do 50zł Ostatnio zastanawiałem się nad Jakimś SoundBlasterem na Allego Live5.1 Może macie jakieś inne propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Live 5.1 to dobra karta w dobrej cenie, przy odrobinie szczęścia kupisz za 40 zł. Idź, poluj B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A mógłby mnie jeszcze oświecic czym się różni wersja Digital od zwykłego 5.1 Digital=Cyfrowy Karta przetwarza cyfrowo dzwięk???? Pytanie może wydawać się idiotyczne i pewnie takie jest ale jakoś wcześniej nie interesowałem się tą kwestią Ale jakoś ostatnio stałem się posiadaczem głośników Creative'a 5.1 i ten Realtec z płyty pożal się Boże ma lekką zadyszkę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Nie wiem czy procesory na tych kartach są różne, musiałbyś pogooglować, Digital ma na pewno dekoder dolby digital i wyjście spdif. Byc moze zwykla wersja nie ma tego wyjscia i dekodera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 No własnie już googlowałem i jedyne co wynalazłem to problemy na forach zero porównań czy recenzji zarówno jednej jak i drugiej karty W każdym razie dziękuję serdecznie za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 może tu znajdziesz to co Cie interesuje: http://lbs.elektroda.net/historia_creative.htm jest dość obszerny artykuł o różnych kartach Creative'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 może tu znajdziesz to co Cie interesuje: http://lbs.elektroda.net/historia_creative.htm jest dość obszerny artykuł o różnych kartach Creative'a Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi dobry człowieku a wszystkie będą pulchne i pyzate :D A tak na poważnie dziękuje ślicznie Przemek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Świetny artykuł! Warto przeczytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...