hinco Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Jak dzisiaj odpaliłem mikser, to wyszedł mi Kubuś ;) Było poznać że to truskawki tylko po ziarenkach i kolorze :D Mój (no, mojej matuli) pomysł na truskawki: ugotujcie sobie ryżu (tylko, kurna, sypki ma być :P ), polejcie go truskawkami zmiksowanymi z niewielką ilością cukru i... smacznego :] Jedyny minus, to to że średnio się to nadaje na upały- gorący ryż, zimny nie smakuje tak dobrze. Ale za to dobre na deszczowe/burzowe dni jak się ma gdzieś jeszcze zachomikowane truskawki ;) co to za nowość? :P makaron 'kręcony' też mozna tak potraktować.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 co to za nowość? :P makaron 'kręcony' też mozna tak potraktować.. A czy ja pisałem że to nowość? Robi takie coś od kiedy pamiętam (czasy komuny jeszcze, jak ryż z Chin szedł za ziemniaki z Polski, a Rosja zabierała sobie po połowie jednego i drugiego :lol: ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 ja mam swoje truskawki z działeczki :D wczoraj cały kosz nazbierałem ehh nie ma to jak lato ja zazwyczaj nie bawie sie w miksowanie z różnymi składnikami poprostu wrzucam do szklanki truskawki, posypuje cukrem i miażdże łyżką potem jak objętość się zmniejszy wrzucam tyle ile sie zmiesci i znowu miażdżę nie chce mi sie wyjmować mojego blendera :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...