ComPutroNik Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Witam, Szukałem, lecz nie znalazłem :) Jeśli juz było - proszę o link, jeśli złe miejsce -proszę o przeniesienie. Mam starego kompa i próbuje go złożyć, ale nie mam jeszcze pamięci i zasilacza. Moje pytanie jest takie - jakie pamięci są potrzebne do płyty głównej PA61 Rev D2. Porszę o pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam --- kubekw1 Ps. A jeśli chodzi o podwójny temat w płytach głównych i pamięciach to przepraszam ale nie wiedziałem gdzie to umeiścić :) Mam nadzieje, że wybaczycie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 5 min :google: http://www.motherboard.cz/mb/dfi/PA61.htm sdramy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComPutroNik Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Dzięki wielkie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...