KAMILcom Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 problem polega na tym że instalowałem sobie system na samsungu z poziomu instalatora usunełem partycje C (50GB) podzeliłem to sobie na 2 partycje 20GB na windows i 30GB na dane zainstalowałem win 2000 później uaktualniłem do XP sp1 i następnie wgrałem sp2 patrze po wszyskim i nie mam danych na partycj (150GB) na której mialem dane zdjecia, filmy, mp3 wyskakuje coś takiego czy da sie to jakoś naprawić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 przed chwilą miałem następny problem: po restrcie kompa za każdym razem wyskakiwał mi niebieski ekran i zaczynał zgrywać pamiec na dysk albo odwrotnie... i za każdym razem zawieszał sie przed wyskoczeniem loga creativa cler cmos i zmiana czestotliwości cpu i ram nic nie dawało wyjełem muzyczną z soltu PCI pomogło teraz jest spowrotem na miejscu i jest OK CO JEST GRANE ? najgorsze jest to że gwarancja na dysk już mineła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 w podlgladzie zdarzen jakie masz bledy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Partycje możesz spróbować odzyskać programem TestDisk (link w podpisie). Co do reszty dziwnych zjawisk, to nie mam pojęcia. Jedno z lepszych wytłumaczeń to "Windows już tak ma" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Partycje możesz spróbować odzyskać programem TestDisk (link w podpisie). Co do reszty dziwnych zjawisk, to nie mam pojęcia. Jedno z lepszych wytłumaczeń to "Windows już tak ma" ;) Ok dzieki wam za pomoc ale mam problem z tym programmem co podałeś dane odzyskał ale po co mi mp3 w 15 kawałkach po 16 sekund da sie te dane jakoś odzyskac żeby było tak jakoś normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ten program szuka kopii tablicy FAT (i czegoś podobnego dla NTFS). Jeśli nie znajdzie, to przeszukując dokładnie dysk, składa własną tablicę zawartości. W sprzyjających warunkach mamy więc 2 wersje. W razie problemów z jedną, zmieniamy na tą drugą. Do odzyskiwania samych plików, to już Easy Recovery jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Z tym, ze ERP jest platne :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...