pAq85 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 stworzyłem standardowy serwer ftp wbudowany w xp prof ale mam problem bo jak chcę wejść przez niego na folder macierzysty, którym jest jakiś zasób (np. katalog) udostępniony w sieci LAN na innym komputerze to chce login i hasło. próbowałem wszystkiego ale nie mam pojęcia jaki login i hasło trzeba skoro na lokalny folder z tymi ustawieniami loguje mnie anonimowo. wie ktoś może co z tym zrobić?? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Opcja "Uwierzytelnij jako gościa, gdy informacje o komputerze nie są dostępne". Niestety teraz nie potrafię znaleźć, gdzie ta opcja jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Połaczenia sieciowe ===>> połaczenie lokalne (prawym przyciskiem myszy "właściwości")===>> zakładka "uwierzytelnianie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...