Skocz do zawartości
krogoth111

Hasło Istniejące Ale Nieznane

Rekomendowane odpowiedzi

Mam program w którym mam konto i hasło którego nie pamiętam. Aby zmienić muszę wpisać stare ale starego nie znam. Jest taki program co przeciąga się celownik na ***** i pokazuje jakie to hasło. Macie namiar na taki program. Czeka mnie format i nie moge stracić tego hasła bo będzie straszna lipa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Revelation 2.0.1.100

Bardzo mały, ale niezmiernie użyteczny programik pomocniczy. Jego zadaniem jest odczytywanie pól, w których ukryte są teksty (hasła) w postaci gwiazdek: ********. Dzięki temu programikowi, możemy ukryty tekst odczytać w przeciągu kilku sekund. Aby odczytać hasło, należy uruchomić program, kliknąć na ikonkę celownika i cały czas trzymając wciśnięty klawisz przesunąć ją na pole z ukrytym tekstem, a następnie zwolnić klawisz myszki. Odszyfrowany tekst hasła można odczytać w okienku Revelation.

link do programu :

http://dobreprogramy.com/index.php?dz=2&id=323&t=91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no masz racje istnieje taki program ale nie znam jego nazwy...ten celownik się ustawiało na gwiazdki które były wpisane zamiast hasła więc nie wiem czy Ci to pomoże jak musisz je najpierw wpisać :D... moze poszukaj w folderze gdzie masz zainstalowany ten program, raczej powinien być tam plik z wpisanym hasłem itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi