Snake16 Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Witam , nie wiem czy slyszeliscie o plycie na dwa procesory , potrzebuje taka plytka na dwa AMD-Athalonki , lecz nie wiem jak ta plytka sie nazywa :[ , jesli byscie mogli mi podeslac nzawy takiej plytki i jakis polski sklep gdzie moglbym taka zakupic . Serdeczne Pozdrowienia Snake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 NIe podałeś jaki producent cie interesuje, jaki chipset płyty więc nie licz na skuteczną pomoc. Popatrz tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=190...ighlight=athlon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 www.2cpu.com tam jest forum poczytaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Nie podalem poniewaz nie bardzo wiem jaki producent produkuje taka plytka , moze inaczej co mozecie mi polecic do 800 zł ? Producent nie jest wazny :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 http://www.tyan.com/products/html/athlon.html ale do 800 zl to nic nie bedzie :( o ile w ogole w polska bedzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Nie rozumie tej rozmowy przecież jest na ten temat full powiedziane na tym forum szukajcie a znajdziecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Witam , nie wiem czy slyszeliscie o plycie na dwa procesory , potrzebuje taka plytka na dwa AMD-Athalonki , lecz nie wiem jak ta plytka sie nazywa :[ , jesli byscie mogli mi podeslac nzawy takiej plytki i jakis polski sklep gdzie moglbym taka zakupic . Serdeczne Pozdrowienia Snake ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...