Skocz do zawartości
Devondar

Intel Czy Amd?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Potrzebuje rady profesjonalistów, czyli waszej ;p zastanawiam sie co wybrac Intela dwurdzeniowca czy AMD? komp bedzie sluzyl glownie do grania a podobno te dwie firmy roznia sie bardzo wiec nie wiem co mam wybrac ... bo chce wybrac dobrze i sensownie bym pozniej nie płakał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba wystarczyło zajrzeć na www.PurePC.pl i przeczytać tego newsa:

http://www.purepc.pl/node/138

Po drugie pytałeś się mnie w innym temacie o to samo, czy nie mogłeś zostać w poprzednim tylko musiałeś zakładać drugi.

Kurcze co to za przyzwyczajenia, pierw zagląda się do działów, później używa się szukajki a na koniec zadaje pytanie jeśli nie znalazło się odpowiedzi.

Tylko nie mów, że nie ma bo ci z 2-3 tysiące podobnych tematów pokaże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słucham?

Chłopie czy ty zajrzałeś do regulaminu na tym forum bo jakoś chyba nie bardzo.

Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy:

1. Unikać zakładania wątków dotyczących tematów wielokrotnie już omówionych i/lub kwestii uznawanych na forum za oczywiste. By tego uniknąć, należy:

1. użyć wyszukiwarki forum. Ilość tematów na forum jest ogromna i istnieje duża szansa, że ktoś zadał już pytanie, które chcesz zadać Ty.

2. zapoznać się z listą tematów w dziale "FAQ" (frequently asked questions = często zadawane pytania).

3. poszukać samodzielnie odpowiedzi za pomocą popularnych wyszukiwarek internetowych (www.google.com, www.altavista.com).

4. upewnić się, że rozwiązanie problemu nie znajduje się w zasięgu ręki w postaci instrukcji do danego urządzenia/programu.

2. Unikać powielania istniejących już wątków. Przed założeniem wątku dotyczącego jakiegoś aktualnego zagadnienia sprawdź na kilku ostatnich stronach w danym dziale, czy topik na ten temat nie został już założony.

Powielasz wątki i jak ci odpowiedziałem na temat to mówisz, jak mi nie pasuje to nie muszę zaglądać.

Ty bardzo chcesz otrzymać już na samym początku punkty za dezaprobate poleceń administracji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.Starczy że jest Moderatorem :lol:

2.Jak się do kogoś zwracasz to kultura nakazuje przedrostki Ci,Ty,Tobie itp. pisać z dużej litery

Poczekaj jeszcze troszkę aż AMD stanieją a będą musiały jak Intel Conroe wprowadzi

Chyba że Ci się bardzo śpieszy ale jak przepłacisz teraz to potem będzesz plakał że za tą kasę mogłęś wziąśc coś lepszego

Pozdrawiam

Edytowane przez macias84

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Remek dzieki za ten artykul, pokazuje on jak bardzo AMD góruje nad Intelem jezeli chodzi o gry ... tego wlasnie mi bylo potrzeba, teraz juz nie mam watpliwosci czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> intela czy amd ... biore AMD! :) Teraz czekac tylko na spadek cen dwurdzeniowcow ... bosh jeszcze miesiac :( i chyba sie nie doczekam i kupie kompa jednordzeniowego

Edytowane przez Devondar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wybralem juz karte graf X1800GTO

a epoxa juz znalazlem http://www.apollo.pl/?mod=store&cmd=show_detail&id=23421

tylko ze go nie ma narazie na stanie :( i jakies 2gb ramu, co wy na to?

Antarus ale wezme tego co ty wziales :)

Edytowane przez Devondar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi