komaros Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 jakie sa wasze opinie na temat tej plytki ??? macie z nia jakies problemy ? piszcie ps. uzylem opcyjki "szukaj" !!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ja tak poza tematem powiem ze lepszy bedzie cos ze stajni MSI albo rewelacyjny EPOX 8RDA+ :D I tylko tyle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Ten soltek to kicha ze wzgledu na slaba wydajnosc. Lepiej kup MSI Epox'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 wydajnoscia to ta plyta nie grzeszy :evil: nie laduj sie w nia to moja rada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Ja mam i jestem zadowolony. Ale mam problemy z dzwiekiem.(raz jest, raz nie ma, win 98 wogole go niewidzi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 No cóż mimo, że Soltek robi niezłe płyty, to ta zdaje się nienajbardziej się udała :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Akurat FRV to niewypał, miałem DRV5 to była dobra płytka, ale frv w niektórych testach jest gorsza od ecs'ów, za tą samą kase kupisz Gigabyte'a więc po co szukasz sobie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komaros Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 no dobra mowice ze ma slaba wydajnosc ale podajcie jakies konkrety? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 na kt3 ultra przy podobnych ustawieniach pamieci i podobnym taktowaniu procesora (badzmy szczerzy wszystko mam ustawione identycznie jak w msi) mialem w 3dmarku 2001se 500 pkt wiecej. to mnie wkurfilo zmienilem z kt333 na kt400 i mam slabsze wyniki :!: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...